Karoline Back

Karoline har læst sprog og kommunikation og står bag hele Baby.dks vidensdatabase.

Artikler og klummer

Mig-tid er vigtig tid
I en travl hverdag kommer kvinder ofte til at sætte sig selv til sidst. Selv om det kan være en udfordring, er det vigtigt, at vi prioriterer os selv højt. Det mener Christina Tatarczuk, der i sit job som sexolog og parterapeut møder kvinder på ’stadie udbrændt’.

Flertal mod hormonforstyrrende stoffer
Danmark kan være på konfrontationskurs med EU i spørgsmålet om hormonforstyrrende stoffer. Politisk flertal truer med et national forbud.

Slap af, mødre
Det bugner med information om, hvordan man bliver gode forældre. Familievejleder Lola Jensen opfordrer i stedet forældre til at skrue forventningerne ned og bruge deres sunde fornuft

Giv dit barn gode spisevaner fra start
Når den lille guldklump skal gå fra bryst eller flaske til skemad, kan det være en udfordring for de fleste forældre. Læs her familievejleder Lola Jensens råd til at skabe gode spisevaner fra starten.

Byt lange køer ud med VIP-status
Hvis du er en af de mange mødre (eller fædre?), der elsker at gå til lagersalg og finde supergode tilbud i bunkerne, så kender du med garanti også til problemet med de lange køer og med, at de bedste ting hurtigt bliver udsolgt.

Sjov med baby
Bare fordi man er på barsel, behøver man jo ikke at kede sig.

Familiesjov for begyndere
Oplevelser med børn behøver heldigvis ikke at være lig med hoppeborge og klam fast food.

Skøre familiefotos
Hvem siger, at familiefotos behøver at være kedelige?

Jagten på det unikke babynavn
Hvis du tror, at dit barns navn er helt unikt og valgt ud fra personlige præferencer og måske med en speciel forhistorie som krydderi – ja, så kan du godt tro om.

Se lige mig, mor...
Mange forældre har en tendens til at rose deres børn for alt, hvad de gør. Men er det nu også det, barnet har brug for?

Emma og Lucas topper hitlisten
Emma og Lucas indtager i år en førsteplads over forældrenes favoritter, når de skal vælge navne til deres børn.

Frugtmos er sikkert at spise
Fødevarestyrelsen kan nu dokumentere, at produktet ’HiPP’s Banan- og ferskenmos’ er helt sikkert at spise. Produktet blev allerede den 7. december, da der opstod mistanke til produktet, trukket tilbage fra markedet. Men nu viser det sig altså, at produktet er sikkert at spise.

Baby på vej - en rejse i forældreland
Føler du dig mere frugtbar, fed og færdig end skøn, sofistikeret og supermor-agtig? Så er du ikke alene.

Indrømmelser fra en u-hip mor
Jeg er dømt ude af konkurrencen om at blive årets mest hippe mor. Fordi jeg i IKEA har indkøbt et trafiktæppe til mine børn.

Babymad bedre end sit rygte
Babymad er den fødevare, der gennemgår flest kontroller og stilles de højeste krav til. Alligevel er danske forældre de forældre i Europa, der køber mindst færdig-babymad til deres børn

Barselsfeber - kunsten at komme ned i gear og nyde det
Mens andre ude i den virkelige verden har deadlines, teambuilding weekends og vigtige frokostaftaler med vigtige mennesker, har jeg madplaner, bleskift i det uendelige og børn, der ikke vil sove, have sko på eller hentes i børnehave.

Camping for begyndere
Jeg nægter at lade bekymringer og pessimisme styre min hverdag. Jeg vil være ”moderen, der orkede at rejse tre uger med sin familie gennem Europa – og nød det”.

10 myter om moderskabet
Livet som mor er ikke altid, som man går og forestiller sig, at det vil være, når man står der med den hvide plastikpind i hånden. Indrømmet, der var en hel del, jeg gerne ville have vidst om moderskabet, før jeg blev mor. Og så alligevel – ville jeg nu også det?

Simple family living
Nu skal det være; Jeg, en lettere desperat husmoder, beslutter mig for, at det skal være slut med børn, der skaber sig tosset i Føtex, købeboller og en garderobe primært bestående af slidte cowboybukser og ammevenlige T-shirts. Det er tid til at finde min indre ’supermom’.

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.