Frugtmos er sikkert at spise

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.823 visninger
0 svar
0 synes godt om
21. december 2008

Moderator

Profilbillede for Moderator
Skrevet af Karoline Back

Fødevarestyrelsen kan nu dokumentere, at produktet ’HiPP’s Banan- og ferskenmos’ er helt sikkert at spise. Produktet blev allerede den 7. december, da der opstod mistanke til produktet, trukket tilbage fra markedet. Men nu viser det sig altså, at produktet er sikkert at spise.

Søndag den 7. december blev et tilfælde af madforgiftning hos et barn i Danmark offentliggjort. ’HiPP’s Banan- og ferskenmos’ blev i den forbindelse kædet sammen med madforgiftningen. Fødevarestyrelsen kan i dag dokumentere, at der ikke findes skadelige bakterier i HiPP’s frugtmos, og at barnets sygdom derfor på ingen måder kan kobles sammen med dette produkt.


Arvid Nordquist, distributør af HiPP børnemad, valgte med det samme at tilbagekalde alle eksemplarer fra det berørte produktionsparti, da mistanken opstod.


”Vi beklager den utryghed, som episoden kan have vakt hos mange forældre. Vi har fra begyndelsen fundet det usandsynligt, at vores produkt skulle være inficeret. Men vores kunders sikkerhed er det vigtigste for os, så vi valgte at handle med det samme, før vi fik analyseresultaterne fra Fødevarestyrelsen. Derfra trak vi produktet tilbage fra butikkerne allerede forrige søndag, og vi har i denne sag arbejdet tæt sammen med myndighederne og butikskæderne for sikre, at forbrugerne kunne føle sig trygge”, siger Anders Lerche Frederiksen.


Hele HiPP’s produktion er certificeret i overensstemmelse med kvalitetssikringssystemet BRC (British Retail Consortium) Global Standard, som er et af de mest avancerede og krævende systemer inden for levnedsmiddelproduktion.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.