Psykoterapeut og parterapeut - Gitte Sander

Jeg hedder Gitte Sander og jeg er autoriseret ergoterapeut, psykoterapeut, samt parterapeut og workshoppresenter. Jeg har arbejdet mange år på hospital og i socialpsykiatrien, mest med psykiatri og psykoterapi, men også med børn og sanseintegration.

Siden 2003 har jeg haft selvstændig praksis som psykoterapeut og specialiseret mig i parterapi. I min klinik modtager jeg enkeltpersoner, par, familier og grupper. Tilbyder også online terapi.

Dem, der henvender sig til mig, er for en stor dels vedkommende i en eller anden form for livskrise. De kommer med forskellige former for stress, angst og depression eller med problemer i par- eller familierelationer, eller i arbejds-/uddannelsesmæssig sammenhæng.

Mange er par med samlivsproblemer, som ønsker hjælp til at skabe forandring i fastgroede mønstre i parforholdet. Det kan være fx. konflikter, der glider af sporet eller oplevelsen af, at der er kommet for stor en afstand i parforholdet. Men jeg ser også mange par med utroskab eller fx. følelsesmæssige reaktioner efter at have fået børn, følger af fertilitetsbehandling eller adoption, vanskelige fødsler, eller følger af at have mistet et barn, eller have fået et sygt eller handicappet barn.

Jeg har en også erfaring i at hjælpe sammenbragte familier som har udfordringer med at få enderne i 'dine, mine og vores børn' til at nå sammen og få skabt drømmefamilien. Og i multi-kulturelle familier og udstationerede par.

Jeg har stor erfaring med og viden om spædbarnets udvikling og samspillet i spædbørnsfamilier. Når barnet er under 6 mdr. gammel kommer de nogle gange med i forældrenes parterapi. Nogle gange kommer større børn og unge også med i terapi. Og jeg ser også voksne børn med deres forældre.

Det, jeg tilbyder, er dels psykoterapi i forhold til personlige processer, dels at hjælpe par direkte gennem samtaler, med at opnå en større forståelse med hinanden og få en bedre kontakt. Jeg kan også hjælpe med rådgivning og henvisning til andre hjælp-muligheder.

Jeg har personlig erfaring med de fleste aspekter af parforhold og familieliv. Selv har jeg 3 børn, som nu er 22, 26 og 29 år, og selv er jeg 55 år.

Besøg min hjemmeside: www.gittesander.dk

Gitte Sander er psykoterapeut og parterapeut. Hendes fagområde dækker alle almindelige aspekter af psyke, parforhold og samliv. Hun har mange års erfaring i at arbejde med psykoterapi og kan svare på spørgsmål vedrørende børn, unge og voksnes psykologiske udvikling, psykiatri, livskriser. Inklusive fx . spørgsmål om parforholds- eller singlelivs-problematikker, reaktioner efter at have fået et barn, at miste et barn, at få et handicappet barn, samlivsfølger efter fertilitetsbehandling, reaktioner efter adoption og lignende.

Gittes brevkasse

Dreng på 6 er blevet ængstelig i førskole

Mit barn på knapt 6 år har de sidste tre uger udvist en anderledes adfærd end han plejer. Han er lige startet i førskole (for 3 uger siden) og er han er pludseligt blevet bange for ting i en g...

Utro med ex

Min kæreste var mig utro flere gange med sin eks. Hun har benægtet i 5 år. Men nu indrømmede hun. Hvad gør jeg. Jeg er helt ødelagt

Min kæreste lyver overfor mig

Jeg er så meget tvivl. Om jeg har gjort det rigtige. Jeg har kendt en mand i knap 10 år. Vi er begge i den modne alder. De sidste 4 år har jeg taget ham i flere løgne og fortielser. Mest om hvor ...

Min mand er fraværende overfor børnene

Jeg bor sammenmed min kæreste og vores to børn på 4 og 6 år. Jeg ELSKER min familie og værdsætter børnenes trivsel og udvikling højt. Min kæreste er en god far når det kommer til at v...

Min nye kæreste har et nært forhold til hans barns mor

Hej Jeg dater en mand som ofte ses med moren til dets barn , og hvor de spiser sammen hos hinanden osv. Ofte når vi snakker, så fortæller han”jeg er lige ved at undersøge nogle ting for ...

Se alle spørgsmål til Gitte

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.