Psykoterapeut og parterapeut - Gitte Sander

Jeg hedder Gitte Sander og jeg er autoriseret ergoterapeut, psykoterapeut, samt parterapeut og workshoppresenter. Jeg har arbejdet mange år på hospital og i socialpsykiatrien, mest med psykiatri og psykoterapi, men også med børn og sanseintegration.

Siden 2003 har jeg haft selvstændig praksis som psykoterapeut og specialiseret mig i parterapi. I min klinik modtager jeg enkeltpersoner, par, familier og grupper. Tilbyder også online terapi.

Dem, der henvender sig til mig, er for en stor dels vedkommende i en eller anden form for livskrise. De kommer med forskellige former for stress, angst og depression eller med problemer i par- eller familierelationer, eller i arbejds-/uddannelsesmæssig sammenhæng.

Mange er par med samlivsproblemer, som ønsker hjælp til at skabe forandring i fastgroede mønstre i parforholdet. Det kan være fx. konflikter, der glider af sporet eller oplevelsen af, at der er kommet for stor en afstand i parforholdet. Men jeg ser også mange par med utroskab eller fx. følelsesmæssige reaktioner efter at have fået børn, følger af fertilitetsbehandling eller adoption, vanskelige fødsler, eller følger af at have mistet et barn, eller have fået et sygt eller handicappet barn.

Jeg har en også erfaring i at hjælpe sammenbragte familier som har udfordringer med at få enderne i 'dine, mine og vores børn' til at nå sammen og få skabt drømmefamilien. Og i multi-kulturelle familier og udstationerede par.

Jeg har stor erfaring med og viden om spædbarnets udvikling og samspillet i spædbørnsfamilier. Når barnet er under 6 mdr. gammel kommer de nogle gange med i forældrenes parterapi. Nogle gange kommer større børn og unge også med i terapi. Og jeg ser også voksne børn med deres forældre.

Det, jeg tilbyder, er dels psykoterapi i forhold til personlige processer, dels at hjælpe par direkte gennem samtaler, med at opnå en større forståelse med hinanden og få en bedre kontakt. Jeg kan også hjælpe med rådgivning og henvisning til andre hjælp-muligheder.

Jeg har personlig erfaring med de fleste aspekter af parforhold og familieliv. Selv har jeg 3 børn, som nu er 22, 26 og 29 år, og selv er jeg 55 år.

Besøg min hjemmeside: www.gittesander.dk

Gitte Sander er psykoterapeut og parterapeut. Hendes fagområde dækker alle almindelige aspekter af psyke, parforhold og samliv. Hun har mange års erfaring i at arbejde med psykoterapi og kan svare på spørgsmål vedrørende børn, unge og voksnes psykologiske udvikling, psykiatri, livskriser. Inklusive fx . spørgsmål om parforholds- eller singlelivs-problematikker, reaktioner efter at have fået et barn, at miste et barn, at få et handicappet barn, samlivsfølger efter fertilitetsbehandling, reaktioner efter adoption og lignende.

Gittes brevkasse

3 årig panikker i søvne

Hej Gitte Vi har en dejlig pige på lidt over 3 år. Hun er en følsom/sensitiv person, der observerer alt og suger alting til sig. Og om det er dét, der giver det her problem eller om det "b...

Kæreste blev ikke glad over graviditeten

Jeg er i totalt vildrede! Jeg er 23 og min kæreste er 24 år. Vi har været sammen i 5 år og flytter i rækkehus til sommer. Jeg har for nogle uger siden fundet ud af at jeg er gravid. ...

Skal vi få barn nummer tre?

Kære jer Jeg har to skønne drenge på 4 og 6 år. Mina mand har aldrig ville have flere børn end to, og det havde jeg fundet mig tilrette i da de var små for det var ben hårdt at have to ...

6-årig undskylder hele tiden

Hej, mit datter på 6 år og hun siger undskylde til alt tingen både på rigtigt ting og forkert ting. Hun kalder på mig og siger mor undskylde på det tingen jeg kan ikke husk????. Unskylde på ...

Irritabel og negativ

Hej! Jeg ved snart ikke hvor jeg skal starte…. Min familie er bekymret for mig…specielt kæresten. Han oplever mig forandret. Jeg håber, at du kan hjælpe mig ???? Jeg er ikke den sa...

Se alle spørgsmål til Gitte

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.