Psykoterapeut og parterapeut - Gitte Sander

Jeg hedder Gitte Sander og jeg er autoriseret ergoterapeut, psykoterapeut, samt parterapeut og workshoppresenter. Jeg har arbejdet mange år på hospital og i socialpsykiatrien, mest med psykiatri og psykoterapi, men også med børn og sanseintegration.

Siden 2003 har jeg haft selvstændig praksis som psykoterapeut og specialiseret mig i parterapi. I min klinik modtager jeg enkeltpersoner, par, familier og grupper. Tilbyder også online terapi.

Dem, der henvender sig til mig, er for en stor dels vedkommende i en eller anden form for livskrise. De kommer med forskellige former for stress, angst og depression eller med problemer i par- eller familierelationer, eller i arbejds-/uddannelsesmæssig sammenhæng.

Mange er par med samlivsproblemer, som ønsker hjælp til at skabe forandring i fastgroede mønstre i parforholdet. Det kan være fx. konflikter, der glider af sporet eller oplevelsen af, at der er kommet for stor en afstand i parforholdet. Men jeg ser også mange par med utroskab eller fx. følelsesmæssige reaktioner efter at have fået børn, følger af fertilitetsbehandling eller adoption, vanskelige fødsler, eller følger af at have mistet et barn, eller have fået et sygt eller handicappet barn.

Jeg har en også erfaring i at hjælpe sammenbragte familier som har udfordringer med at få enderne i 'dine, mine og vores børn' til at nå sammen og få skabt drømmefamilien. Og i multi-kulturelle familier og udstationerede par.

Jeg har stor erfaring med og viden om spædbarnets udvikling og samspillet i spædbørnsfamilier. Når barnet er under 6 mdr. gammel kommer de nogle gange med i forældrenes parterapi. Nogle gange kommer større børn og unge også med i terapi. Og jeg ser også voksne børn med deres forældre.

Det, jeg tilbyder, er dels psykoterapi i forhold til personlige processer, dels at hjælpe par direkte gennem samtaler, med at opnå en større forståelse med hinanden og få en bedre kontakt. Jeg kan også hjælpe med rådgivning og henvisning til andre hjælp-muligheder.

Jeg har personlig erfaring med de fleste aspekter af parforhold og familieliv. Selv har jeg 3 børn, som nu er 22, 26 og 29 år, og selv er jeg 55 år.

Besøg min hjemmeside: www.gittesander.dk

Gitte Sander er psykoterapeut og parterapeut. Hendes fagområde dækker alle almindelige aspekter af psyke, parforhold og samliv. Hun har mange års erfaring i at arbejde med psykoterapi og kan svare på spørgsmål vedrørende børn, unge og voksnes psykologiske udvikling, psykiatri, livskriser. Inklusive fx . spørgsmål om parforholds- eller singlelivs-problematikker, reaktioner efter at have fået et barn, at miste et barn, at få et handicappet barn, samlivsfølger efter fertilitetsbehandling, reaktioner efter adoption og lignende.

Gittes brevkasse

Hun har ikke lyst

Hej Jeg er en mand på 39 med en kæreste, der er fire år yngre. Vi har været sammen i fire år, og jeg er rigtig glad for hende, og føler at det er gengældt. Vi bor hver for sig, hun bor alene...

Min mand er initiativforladt og lader ikke til at tænke på parforholdet

Hej Gitte. Jeg har længe overvejet, om jeg skulle skrive men kan mærke jeg simpelthen er nødt til af få luft. Lad mig slå fast at jeg elsker min mand og aldrig vil ødelægge vores forhold, men ...

Skal jeg vente på min mand, som jeg har forladt?

Hej Brevkassen Mit spørgsmål lyder på hvorvidt jeg skal vente på min mand kommer tilbage eller ej? Vi har været sammen i 8 år, gift på 2. År og har en søn sammen. Vi har købt hus og ...

Har været min mand utro mange gange

Hej Gitte Jeg har været min mand utro. Efter weekenden ni gange i alt. Mit problem er, udover det åbenlyst store svigt jeg udsætter ham for, at det tænder mig helt vildt at være "uartig" og s...

Skænderier

Jeg er virkelig i vildrede angående mit ægteskab. Min mand og jeg har været sammen i over 10 år og har to børn under 5 år sammen. Jeg elsker ham og han elsker mig. Men vi kommunikerer så dårligt...

Se alle spørgsmål til Gitte

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.