Psykoterapeut og parterapeut - Gitte Sander

Jeg hedder Gitte Sander og jeg er autoriseret ergoterapeut, psykoterapeut, samt parterapeut og workshoppresenter. Jeg har arbejdet mange år på hospital og i socialpsykiatrien, mest med psykiatri og psykoterapi, men også med børn og sanseintegration.

Siden 2003 har jeg haft selvstændig praksis som psykoterapeut og specialiseret mig i parterapi. I min klinik modtager jeg enkeltpersoner, par, familier og grupper. Tilbyder også online terapi.

Dem, der henvender sig til mig, er for en stor dels vedkommende i en eller anden form for livskrise. De kommer med forskellige former for stress, angst og depression eller med problemer i par- eller familierelationer, eller i arbejds-/uddannelsesmæssig sammenhæng.

Mange er par med samlivsproblemer, som ønsker hjælp til at skabe forandring i fastgroede mønstre i parforholdet. Det kan være fx. konflikter, der glider af sporet eller oplevelsen af, at der er kommet for stor en afstand i parforholdet. Men jeg ser også mange par med utroskab eller fx. følelsesmæssige reaktioner efter at have fået børn, følger af fertilitetsbehandling eller adoption, vanskelige fødsler, eller følger af at have mistet et barn, eller have fået et sygt eller handicappet barn.

Jeg har en også erfaring i at hjælpe sammenbragte familier som har udfordringer med at få enderne i 'dine, mine og vores børn' til at nå sammen og få skabt drømmefamilien. Og i multi-kulturelle familier og udstationerede par.

Jeg har stor erfaring med og viden om spædbarnets udvikling og samspillet i spædbørnsfamilier. Når barnet er under 6 mdr. gammel kommer de nogle gange med i forældrenes parterapi. Nogle gange kommer større børn og unge også med i terapi. Og jeg ser også voksne børn med deres forældre.

Det, jeg tilbyder, er dels psykoterapi i forhold til personlige processer, dels at hjælpe par direkte gennem samtaler, med at opnå en større forståelse med hinanden og få en bedre kontakt. Jeg kan også hjælpe med rådgivning og henvisning til andre hjælp-muligheder.

Jeg har personlig erfaring med de fleste aspekter af parforhold og familieliv. Selv har jeg 3 børn, som nu er 22, 26 og 29 år, og selv er jeg 55 år.

Besøg min hjemmeside: www.gittesander.dk

Gitte Sander er psykoterapeut og parterapeut. Hendes fagområde dækker alle almindelige aspekter af psyke, parforhold og samliv. Hun har mange års erfaring i at arbejde med psykoterapi og kan svare på spørgsmål vedrørende børn, unge og voksnes psykologiske udvikling, psykiatri, livskriser. Inklusive fx . spørgsmål om parforholds- eller singlelivs-problematikker, reaktioner efter at have fået et barn, at miste et barn, at få et handicappet barn, samlivsfølger efter fertilitetsbehandling, reaktioner efter adoption og lignende.

Gittes brevkasse

Skænderier

Jeg er virkelig i vildrede angående mit ægteskab. Min mand og jeg har været sammen i over 10 år og har to børn under 5 år sammen. Jeg elsker ham og han elsker mig. Men vi kommunikerer så dårligt...

Hvordan kan vi få snakket om, hvornår min kæreste er klar til børn?

Min kæreste og jeg har kendt hinanden i 7 måneder. Jeg er 35 og han er 39, begge med ønske om børn. Jeg har fra starten meldt ud at jeg ret hurtigt vil have børn og er klar nu. Nu hvor jeg mel...

Dårligt selvværd og sammenbragt familie

Hejsa. Jeg lider af voldsomt dårligt selvværd. Det påvirker mit forhold til min mand rigtig meget. Han hviler meget i sig selv og kan nemt gå flere dage uden at snakke sammen overhovedet når vi ...

Udmattet i fertilitetsbehandling

Jeg skammer mig sådan over mine følelser og væmmes ved mig selv og min situation, men jeg har mistet lysten til at få børn. Jeg var til ægoplægning i går og sådan som jeg har haft det de sid...

Gravid med en følelse af at være ked af det og føle sig tom

Som overskriften lyder er jeg så ked af det.. Undskyld for langt opslag.. Jeg har aldrig brudt mig om børn, ej heller syntes at rollen omkring dem har faldt mig naturligt. Jeg har haft...

Se alle spørgsmål til Gitte

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.