Psykoterapeut og parterapeut - Gitte Sander

Jeg hedder Gitte Sander og jeg er autoriseret ergoterapeut, psykoterapeut, samt parterapeut og workshoppresenter. Jeg har arbejdet mange år på hospital og i socialpsykiatrien, mest med psykiatri og psykoterapi, men også med børn og sanseintegration.

Siden 2013 har jeg haft selvstændig praksis som psykoterapeut og specialiseret mig i parterapi. I min klinik modtager jeg enkeltpersoner, par, familier og grupper. Tilbyder også online terapi.

Dem, der henvender sig til mig, er for en stor dels vedkommende i en eller anden form for livskrise. De kommer med forskellige former for stress, angst og depression eller med problemer i par- eller familierelationer, eller i arbejds-/uddannelsesmæssig sammenhæng.

Mange er par med samlivsproblemer, som ønsker hjælp til at skabe forandring i fastgroede mønstre i parforholdet. Det kan være fx. konflikter, der glider af sporet eller oplevelsen af, at der er kommet for stor en afstand i parforholdet. Men jeg ser også mange par med utroskab eller fx. følelsesmæssige reaktioner efter at have fået børn, følger af fertilitetsbehandling eller adoption, vanskelige fødsler, eller følger af at have mistet et barn, eller have fået et sygt eller handicappet barn.

Jeg har en også erfaring i at hjælpe sammenbragte familier som har udfordringer med at få enderne i 'dine, mine og vores børn' til at nå sammen og få skabt drømmefamilien. Og i multi-kulturelle familier og udstationerede par.

Jeg har stor erfaring med og viden om spædbarnets udvikling og samspillet i spædbørnsfamilier. Når barnet er under 6 mdr. gammel kommer de nogle gange med i forældrenes parterapi. Nogle gange kommer større børn og unge også med i terapi. Og jeg ser også voksne børn med deres forældre.

Det, jeg tilbyder, er dels psykoterapi i forhold til personlige processer, dels at hjælpe par direkte gennem samtaler, med at opnå en større forståelse med hinanden og få en bedre kontakt. Jeg kan også hjælpe med rådgivning og henvisning til andre hjælp-muligheder.

Jeg har personlig erfaring med de fleste aspekter af parforhold og familieliv. Selv har jeg 3 børn, som nu er 22, 26 og 29 år, og selv er jeg 55 år.

Besøg min hjemmeside: www.gittesander.dk

Gitte Sander er psykoterapeut og parterapeut. Hendes fagområde dækker alle almindelige aspekter af psyke, parforhold og samliv. Hun har mange års erfaring i at arbejde med psykoterapi og kan svare på spørgsmål vedrørende børn, unge og voksnes psykologiske udvikling, psykiatri, livskriser. Inklusive fx . spørgsmål om parforholds- eller singlelivs-problematikker, reaktioner efter at have fået et barn, at miste et barn, at få et handicappet barn, samlivsfølger efter fertilitetsbehandling, reaktioner efter adoption og lignende.

Gittes brevkasse

Min datter er utryg derhjemme og klynger sig til os

Kærer Gitte Jeg skriver til dig. Pga jeg efterhånden ikke helt ved hvad jeg skal gør. vi har en skøn og dygtig pige på 5 år. Hun er med i alt. Sprog. Motrik. Social ovs. De fleste elsker...

Kæreste vil ikke have flere børn

Hej Gitte Min kæreste og jeg har et barn på 2,5 år. Vi har altid talt om at vi gerne ville have to børn sammen og altid ønsker en søskende til vores søn. Vi har været fra hinanden de sidst...

Gravid med tredje barn og i tvivl om det skal være

sagen er den at jeg er gravid, med mit 3. Barn. Min mand og jeg har i forvejen to børn på 4 og 7. Vi har kendt hinanden i 14 år og har et godt forhold. Frem til for ca. 6. Måneder siden, har jeg al...

Mor for mor

Kærer Gitte. Jeg er en kvinde der er 30 år og er uddannet pædagog fast job. Mor til en skøn pige på 5 år. Og gift med min mand som jeg har kendt i 10 år. Sagden er den, jeg har anden etn...

Han har ikke lyst til sex med mig

Hej Gitte Jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og 7 måneder. Vi er begge 35år. Vi har det rigtig godt sammen og jeg elsker ham højt men mit problem er at vi ikke har sex sammen, vi har h...

Se alle spørgsmål til Gitte

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.