Brevkassen

Stil spørgsmål til vores eksperter. Det er gratis og du er altid anonym.
Bemærk at spørgsmål og svar offentliggøres her på Baby.dk.

Bemærk, hvis du skriver til vores jordemoder så tilføj hvor langt du
er i en evt. graviditet, og om du er første- ellers fleregangsfødende.


Vi er glade for at kunne hjælpe dig. Før du kan modtage
dit svar, skal du venligst oplyse din e-mail adresse.

Læs mere om eksperterne

Baby.dk har tilknyttet følgende eksperter:

  • Børnekiropraktor
  • Ernæringsekspert
  • Familieadvokat
  • Psykoterapeut og parterapeut
  • Pædagogisk forældrerådgiver
  • Scannings-sygeplejerske
  • Sexolog
  • Skilsmisserådgiver
  • Spirituel coach

Kari Skovmand - Børnekiropraktor

Kari Skovmand

Kari kan besvare spørgsmål vedrørende spædbørn, der har en favoritside de gerne vil dreje hovedet til, kolikbørn, urolige børn, børn med søvnproblemer, børn med flade/skæve baghoveder og børn med forsinket motorisk udvikling. Desuden kan Kari besvare spørgsmål vedrørende fysiske skavanker under graviditeten, f.eks. rygsmerter, bækkensmerter, hovedpine eller fodproblemer.

Kari tilbyder grundig undersøgelse, kiropraktisk behandling og vejledning af ovennævnte problemer. Hun har klinik i Kolding, men har et godt kendskab til andre børnekiropraktorer rundt om i landet, og kan derfor henvise til en kiropraktor tæt på dig.

Se Karis hjemmeside: FlicFlac.dk

Læs mere om Kari   Se Karis brevkasse  


Sarah John - Ernæringsekspert

Sarah John

Sempers ernæringsekspert, Sarah John, har en kandidatgrad i ernæring og flere års erfaring inden for ernæring og fødevarer. Den periode hvor dit barn går fra udelukkende at få mælk til at spise rigtig mad er som regel sjov og spændende, men det kan også til tider være en frustrerende periode. Spørg Sarah hvis du har spørgsmål om dit barns mad det første år (0-12 måneder).

God mad giver glade maver og trygge forældre. Derfor ønsker vi i Semper, at dit barn får den bedste mad, og at du får den bedste viden om ernæring, og hvad der er godt for den lille mave. På Sempers hjemmeside finder du alle vores varianter, opskrifter, tips, og gode råd om barnets mad det første år. Og finder du ikke svar på dit spørgsmål, kan du spørge os om alt, der har med dit barns udvikling og ernæring at gøre. Vi er klar til at hjælpe dig, når der er noget, du gerne vil vide mere om.

Se Sarahs hjemmeside: www.semper.dk

Læs mere om Sarah   Se Sarahs brevkasse  


Helene Treschow - Familieadvokat

Helene Treschow

Helene Treschow er familieadvokat, og hun har siden 2006 nærmest udelukkende beskæftiget mig med familieret. Helene rådgiver klienter, uanset hvor i livet de er – dem der skal flytte sammen med en partner, dem der lever papirløst og /eller bliver gift, og får børn, samt dem der bliver skilt.

Helene har stor erfaring med at rådgive og føre sager om forældremyndighed, børns bopæl og samvær. Helene rådgiver derudover i forbindelse med (overvejelser om) separation og skilsmisse, ægtefællebidrag og bodeling, samt om børnebidrag. Endvidere rådgiver Helene ugifte samlevende og (kommende) ægtepar, blandt andet om samejeoverenskomster, ægtepagter, og testamenter, herunder også børnetestamenter

Se Helenes hjemmeside: Forum Advokater

Læs mere om Helene   Se Helenes brevkasse  


Gitte Sander - Psykoterapeut og parterapeut

Gitte Sander

Gitte Sander er psykoterapeut og parterapeut. Hendes fagområde dækker alle almindelige aspekter af psyke, parforhold og samliv. Hun har mange års erfaring i at arbejde med psykoterapi og kan svare på spørgsmål vedrørende børn, unge og voksnes psykologiske udvikling, psykiatri, livskriser. Inklusive fx . spørgsmål om parforholds- eller singlelivs-problematikker, reaktioner efter at have fået et barn, at miste et barn, at få et handicappet barn, samlivsfølger efter fertilitetsbehandling, reaktioner efter adoption og lignende.

Gitte modtager enkeltpersoner og par i terapi, ligesom hun afholder mindfulnessgrupper, udviklingsgrupper, samt weekend workshops for par. Hun er forfatter til bogen "Grib kærligheden"

Se Gittes hjemmesider: www.gittesander.dk og www.gribkærligheden.dk

Læs mere om Gitte   Se Gittes brevkasse  


Trine Andreasen - Pædagogisk forældrerådgiver

Trine Andreasen

Som pædagog dækker Trine spørgsmål omhandlende opdragelsen, institutionslivet, trivsel, leg og børns sociale udvikling. Trine tager udgangspunkt i, at alle forældre kan have brug for en udefra, der lytter og stiller spørgsmål og på den måde få rettet op på de små skævheder der er i vores opdragelse af børn.

Trine yder personlig rådgivning, i spørgsmål omhandlende opdragelsen, institutionslivet, trivsel, leg og børns sociale udvikling enten via e-mail eller ved at kommer ud i jeres hjem, hvor I føler jer trygge og derved bedre kan fortælle om de vanskeligheder I oplever. Endvidere holder Trine foredrag inden for 3 overordnet områder. Det, som hun kalder naturlig opdragelse, børn laver mad og natur oplevelser både med og uden et pædagogisk indhold.

Se Trines hjemmeside: www.naturligopdragelse.dk

Læs mere om Trine   Se Trines brevkasse  


Rikke Nielsen - Scannings-sygeplejerske

Rikke Nielsen

Rikke er sygeplejerske med speciale i ultralydsscanninger, og kan besvare spørgsmål omkring scanning, graviditet og fosterets udvikling.

Professionelle og personlige ultra- lydscanninger af gravide i både 2D og 3D/4D.

Se Rikkes hjemmeside: Scanningsklinikken.dk

Læs mere om Rikke   Se Rikkes brevkasse  


Vivi Hollænder - Sexolog

Vivi Hollænder

Vivi er sexolog på fuld tid med egen konsultation i Frederiksberg, hvor hun blandt andet hjælper par til at få et velfungerende og tilfredsstillende sex- og samliv.

Vivi har mange års erfaring og stor viden omkring de samlivsproblemer, der kan opstå i forbindelse graviditet, fødsel og familieforøgelse. Hvad sker der med sexlivet, når man går fra at være kærester til at være en familie på 3 eller flere? Det er næsten uundgåeligt, at der sker ændringer og at disse nogle gange giver anledning til usikkerhed, konflikter eller bekymringer for det fremtidige sexliv.

I Vivis brevkasse kan du få svar på alle spørgsmål, der vedrører din eller din partners seksualitet eller jeres fælles sexliv.

Se Vivis hjemmeside på: Bedresexliv.dk

Læs mere om Vivi   Se Vivis brevkasse  


Skilsmissebarnet - Skilsmisserådgiver

Skilsmissebarnet

Charlotte og Julie – begge fra ”Skilsmissebarnet” - har mange års erfaring med skilsmisseramte forældre. De har begge arbejdet ”på den anden side af bordet” som jurister i Statsforvaltningen, kommunen og Ankestyrelsen og kender derfor myndighederne indefra. Charlotte og Julie rådgiver i alle faser af skilsmissen med spørgsmål vedrørende samvær, forældremyndighed, bopæl, børnebidrag, separation og skilsmisse.

Charlotte og Julie tilbyder kompetent juridisk skilsmisserådgivning om primært samvær, forældremyndighed og bopæl. Hjælpen ydes både til den enkelte forælder, men også fælles rådgivning til begge forældre. Fokus er altid på barnet og på at søge mindelige løsninger. Det er langt det bedste for børnene, hvis forældrene kan indgå holdbare juridiske aftaler fremfor at føre dyre og opslidende retssager.

Se hjemmeside: www.skilsmissebarnet.dk

Læs mere om Skilsmissebarnet   Se Skilsmissebarnets brevkasse  


Anne-Mette Arnbak Gammelgaard - Spirituel coach

Anne-Mette Arnbak Gammelgaard

Som spirituel coach tilbyder Anne-Mette antroposofisk pædagogisk rådgivning, terapi og meditation til familier, grupper, enkeltpersoner og virksomheder. Hun har desuden speciale i særligt sensitive børn og har fokus på familiestrukturen og familiens daglige rytme, samt nærvær i nuet. ”Ofte kan små ændringer, der er svære at få øje på, gøre en stor forskel.”

Anne-Mette byder ind med støtte og rådgivning til en mindfull og nærværende tilgang i en hverdag med de mange udfordringer der nu engang er. Anne-Mette henvender sig til enkeltpersoner eller grupper - eks. mødregrupper hvor såvel samtale,støtte og meditation vil være på programmet. Har du et barn/er i en gruppe med fokus på særlige behov, byder Anne-Mette ind med indgående viden såvel pædagogisk som terapeutisk/holistisk.

Se Anne-Mettes hjemmeside: paradisæblet.dk

Læs mere om Anne-Mette   Se Anne-Mettes brevkasse  

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.