Brevkassen

Stil spørgsmål til vores eksperter. Det er gratis og du er altid anonym.
Bemærk at spørgsmål og svar offentliggøres her på Baby.dk.


Vi er glade for at kunne hjælpe dig. Før du kan modtage
dit svar, skal du venligst oplyse din e-mail adresse.

Læs mere om eksperterne

Baby.dk har tilknyttet følgende eksperter:

  • Børnekiropraktor
  • Familieadvokat
  • Psykoterapeut og parterapeut
  • Pædagogisk forældrerådgiver
  • Scannings-sygeplejerske

Kari Skovmand - Børnekiropraktor

Kari Skovmand

Kari kan besvare spørgsmål vedrørende spædbørn, der har en favoritside de gerne vil dreje hovedet til, kolikbørn, urolige børn, børn med søvnproblemer, børn med flade/skæve baghoveder og børn med forsinket motorisk udvikling. Desuden kan Kari besvare spørgsmål vedrørende fysiske skavanker under graviditeten, f.eks. rygsmerter, bækkensmerter, hovedpine eller fodproblemer.

Kari tilbyder grundig undersøgelse, kiropraktisk behandling og vejledning af ovennævnte problemer. Hun har klinik i Kolding, men har et godt kendskab til andre børnekiropraktorer rundt om i landet, og kan derfor henvise til en kiropraktor tæt på dig.

Se Karis hjemmeside: FlicFlac.dk

Læs mere om Kari   Se Karis brevkasse  


Helene Treschow - Familieadvokat

Helene Treschow

Helene Treschow er familieadvokat, og hun har siden 2006 nærmest udelukkende beskæftiget mig med familieret. Helene rådgiver klienter, uanset hvor i livet de er – dem der skal flytte sammen med en partner, dem der lever papirløst og /eller bliver gift, og får børn, samt dem der bliver skilt.

Helene har stor erfaring med at rådgive og føre sager om forældremyndighed, børns bopæl og samvær. Helene rådgiver derudover i forbindelse med (overvejelser om) separation og skilsmisse, ægtefællebidrag og bodeling, samt om børnebidrag. Endvidere rådgiver Helene ugifte samlevende og (kommende) ægtepar, blandt andet om samejeoverenskomster, ægtepagter, og testamenter, herunder også børnetestamenter

Se Helenes hjemmeside: Forum Advokater

Læs mere om Helene   Se Helenes brevkasse  


Gitte Sander - Psykoterapeut og parterapeut

Gitte Sander

Gitte Sander er psykoterapeut og parterapeut. Hendes fagområde dækker alle almindelige aspekter af psyke, parforhold og samliv. Hun har mange års erfaring i at arbejde med psykoterapi og kan svare på spørgsmål vedrørende børn, unge og voksnes psykologiske udvikling, psykiatri, livskriser. Inklusive fx . spørgsmål om parforholds- eller singlelivs-problematikker, reaktioner efter at have fået et barn, at miste et barn, at få et handicappet barn, samlivsfølger efter fertilitetsbehandling, reaktioner efter adoption og lignende.

Gitte modtager enkeltpersoner og par i terapi, ligesom hun afholder mindfulnessgrupper, udviklingsgrupper, samt weekend workshops for par. Hun er forfatter til bogen "Grib kærligheden"

Se Gittes hjemmeside: gittesander.dk

Læs mere om Gitte   Se Gittes brevkasse  


Trine Andreasen - Pædagogisk forældrerådgiver

Trine Andreasen

Som pædagog dækker Trine spørgsmål omhandlende opdragelsen, institutionslivet, trivsel, leg og børns sociale udvikling. Trine tager udgangspunkt i, at alle forældre kan have brug for en udefra, der lytter og stiller spørgsmål og på den måde få rettet op på de små skævheder der er i vores opdragelse af børn.

Trine yder personlig rådgivning, i spørgsmål omhandlende opdragelsen, institutionslivet, trivsel, leg og børns sociale udvikling enten via e-mail eller ved at kommer ud i jeres hjem, hvor I føler jer trygge og derved bedre kan fortælle om de vanskeligheder I oplever. Endvidere holder Trine foredrag inden for 3 overordnet områder. Det, som hun kalder naturlig opdragelse, børn laver mad og natur oplevelser både med og uden et pædagogisk indhold.

Se Trines hjemmeside: www.naturligopdragelse.dk

Læs mere om Trine   Se Trines brevkasse  


Rikke Nielsen - Scannings-sygeplejerske

Rikke Nielsen

Rikke er sygeplejerske med speciale i ultralydsscanninger, og kan besvare spørgsmål omkring scanning, graviditet og fosterets udvikling.

Professionelle og personlige ultra- lydscanninger af gravide i både 2D og 3D/4D.

Se Rikkes hjemmeside: Scanningsklinikken.dk

Læs mere om Rikke   Se Rikkes brevkasse  

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.