Pædagogisk forældrerådgiver - Trine Andreasen

Jeg er uddannet pædagog og har en kandidat i pædagogisk psykologi.

Jeg har igennem en årrække arbejde på behandlingshjem for omsorgssvigtede børn, hvor mit arbejde bestod i at skabe rammer og sætte grænser, for på den måde at skabe tryghed. Det var et hård, men spændende arbejde der udfordrede mine personlige grænser og tålmodighed.

Gennem dette arbejde lærte jeg hvordan små ændringer kan have enorm betydning. Jeg lærte også at finde glæden, i selv de mindste fremskridt.

Efter behandlingshjemmet har jeg arbejdet en del år inden for almindelig daginstitution.

Mine store interesser ligger i 2 overordnet områder; mad og natur, som fylder meget i min hverdag, da jeg til daglig arbejder i en udflytter børnehave, hvor mad og måltidet samt naturen fylder en stor del.

Det andet område er opdragelse eller børns udvikling.

Gennem flere kurser har jeg opbyggede en grundig viden om følgende; børn laver mad, natur, inklusion og inklusions strategier, neuropædagogiske tiltag, børn i problemer samt generel forældrerådgivning om børns psykiske og sociale udvikling.

Jeg tager udgangspunkt i, at vi som mennesker godt ved hvad det rigtige er, men at vi enten er blevet forvirret eller at vi ikke kan overkomme at gøre det rigtige.

Derfor kan forældre have brug for en udefra, der lytter og stiller spørgsmål og på den måde få rettet op på de små skævheder der er i vores opdragelse af børn.

Jeg er ikke bedre end jer forældre eller klogere, men jeg er god til at lytte og til at finde de steder hvor det naturlige er blevet unaturligt.

Som pædagog dækker Trine spørgsmål omhandlende opdragelsen, institutionslivet, trivsel, leg og børns sociale udvikling. Trine tager udgangspunkt i, at alle forældre kan have brug for en udefra, der lytter og stiller spørgsmål og på den måde få rettet op på de små skævheder der er i vores opdragelse af børn.

Trines brevkasse

Det må du spørge ucc om!

Skal man tage hele euxen for at komme ind på pædagogseminariet eller kan man bare tage den på 2 år

Det kræver styr på motorikken og hånd/øje koordinationen!

Hej Trine Jeg vil hører hvornår du tænker børn kan øve i at spise uden hagesmæk. Jeg under mig over i min datter institution. At de ikke giver smæk på til Formiddags mad (tit rugbrødet med s...

Giv ham redskaberne!

Min netop fyldte 5 årig barn, gør nogle ting som jeg ikke ved hvordan jeg skal håndtere. Ex når han slår sig, graden underordnet, går han fuldstændig amok, smider sig ned, sparker og slår og sel...

Spam

Beloved Sir/Madam, Wonderful to meet you. I am Joseph from Bluetooth Tool Ltd, a Hong Kong based innovation business specialized in Bluetooth and cordless items including: Bluetooth heads...

Måske er det Night Terror?

Hej. Min ældste søn på 4 vågner mange gange hver nat. Gerne et sted mellem 3-6 gange. Han vågner og græder og kan ikke finde ro. I starten af natten kan vi tage ham ud og tisse når det sker og...

Se alle spørgsmål til Trine

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.