Pædagog - Trine Andreasen

Jeg er uddannet pædagog og har en kandidat i pædagogisk psykologi.

Jeg har igennem en årrække arbejde på behandlingshjem for omsorgssvigtede børn, hvor mit arbejde bestod i at skabe rammer og sætte grænser, for på den måde at skabe tryghed. Det var et hård, men spændende arbejde der udfordrede mine personlige grænser og tålmodighed.

Gennem dette arbejde lærte jeg hvordan små ændringer kan have enorm betydning. Jeg lærte også at finde glæden, i selv de mindste fremskridt.

Efter behandlingshjemmet har jeg arbejdet en del år inden for almindelig daginstitution.

Mine store interesser ligger i 2 overordnet områder; mad og natur, som fylder meget i min hverdag, da jeg til daglig arbejder i en udflytter børnehave, hvor mad og måltidet samt naturen fylder en stor del.

Det andet område er opdragelse eller børns udvikling.

Gennem flere kurser har jeg opbyggede en grundig viden om følgende; børn laver mad, natur, inklusion og inklusions strategier, neuropædagogiske tiltag, børn i problemer samt generel forældrerådgivning om børns psykiske og sociale udvikling.

Jeg tager udgangspunkt i, at vi som mennesker godt ved hvad det rigtige er, men at vi enten er blevet forvirret eller at vi ikke kan overkomme at gøre det rigtige.

Derfor kan forældre have brug for en udefra, der lytter og stiller spørgsmål og på den måde få rettet op på de små skævheder der er i vores opdragelse af børn.

Jeg er ikke bedre end jer forældre eller klogere, men jeg er god til at lytte og til at finde de steder hvor det naturlige er blevet unaturligt.

Som pædagog dækker Trine spørgsmål omhandlende opdragelsen, institutionslivet, trivsel, leg og børns sociale udvikling. Trine tager udgangspunkt i, at alle forældre kan have brug for en udefra, der lytter og stiller spørgsmål og på den måde få rettet op på de små skævheder der er i vores opdragelse af børn.

Trines brevkasse

Lyt til hans gråd...

Hej- jeg har et spørgsmål angående søvn. Min dreng er 2,9 år. Han har altid sovet som en drøm - puttet kl 19 og ikke sagt en lyd igen før mellem 7-8 næste dag. Men... i sommerferien da vi so...

Det bliver bedre!

Hej. Min datter på 11 måneder er lige startet i vuggestue. Jeg har hele tiden givet udtryk for interesse og glæde over stedet og pædagogerne, så det kunne snitte af på hendeVi har haft et la...

Vil I blive i Danmark?

Hej! Min kone, som er gravid med vores første søn, og jeg har et spørgsmål om nummeren af sprog vores barn skal lerne og hvornår. Min kone er fra Iran. Jeg er tysker og vi taler enge...

Hvordan reagerer I?

Mit barnebarn skriger ad mig Jeg er snart så frustreret og ked af det da mit barnebarn på snart to år i flere måneder har skreget ad mig, når jeg taler til hende eller siger farvel, når vi går ...

Har han taget skade?

Hej! Mit spørgsmål omhandler min søn på 2,8 år. Generelt bliver han passet ret sjældent hvis man ser bort fra at han er i dagpleje til hverdag. Han er indimellem nogle timer hos mormor...

Se alle spørgsmål til Trine

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.

Egmont Publishing A/S
Strødamvej 46
2100 København
CVR: 83131128
Bliv fan på Facebook
Baby.dk på Google+