Pædagogisk forældrerådgiver - Trine Andreasen

Jeg er uddannet pædagog og har en kandidat i pædagogisk psykologi.

Jeg har igennem en årrække arbejde på behandlingshjem for omsorgssvigtede børn, hvor mit arbejde bestod i at skabe rammer og sætte grænser, for på den måde at skabe tryghed. Det var et hård, men spændende arbejde der udfordrede mine personlige grænser og tålmodighed.

Gennem dette arbejde lærte jeg hvordan små ændringer kan have enorm betydning. Jeg lærte også at finde glæden, i selv de mindste fremskridt.

Efter behandlingshjemmet har jeg arbejdet en del år inden for almindelig daginstitution.

Mine store interesser ligger i 2 overordnet områder; mad og natur, som fylder meget i min hverdag, da jeg til daglig arbejder i en udflytter børnehave, hvor mad og måltidet samt naturen fylder en stor del.

Det andet område er opdragelse eller børns udvikling.

Gennem flere kurser har jeg opbyggede en grundig viden om følgende; børn laver mad, natur, inklusion og inklusions strategier, neuropædagogiske tiltag, børn i problemer samt generel forældrerådgivning om børns psykiske og sociale udvikling.

Jeg tager udgangspunkt i, at vi som mennesker godt ved hvad det rigtige er, men at vi enten er blevet forvirret eller at vi ikke kan overkomme at gøre det rigtige.

Derfor kan forældre have brug for en udefra, der lytter og stiller spørgsmål og på den måde få rettet op på de små skævheder der er i vores opdragelse af børn.

Jeg er ikke bedre end jer forældre eller klogere, men jeg er god til at lytte og til at finde de steder hvor det naturlige er blevet unaturligt.

Som pædagog dækker Trine spørgsmål omhandlende opdragelsen, institutionslivet, trivsel, leg og børns sociale udvikling. Trine tager udgangspunkt i, at alle forældre kan have brug for en udefra, der lytter og stiller spørgsmål og på den måde få rettet op på de små skævheder der er i vores opdragelse af børn.

Trines brevkasse

Spam

Get Trustpilot, Sitejabber, Yelp etc Reviews for your business reputation. Just email us at webspromotionservice@gmail.com It’s very important for your business. Because customers fi...

Tak fordi du deler

Kære Trine. Jeg fandt denne brevkasse efter en god omgang google-søgning, da jeg ikke vidste, hvor jeg skulle henvende mig. Jeg har ikke kun 1, men lidt flere spørgsmål, og mit skriv bli...

Arbejd med hans selvværd

Hej Trine hvordan tackler jeg følgende: Dreng på 12år har sin helt egen særegne stil og dette betyder uendeligt meget for ham. Til tider er stilen temmelig feminin. Tøj købes primær...

Jeg vil anbefale dig at tale med hendes pædagog

Min datter er 9,5 måned, og jeg undrer mig lidt over hendes adfærd, men som førstegangs mor er det svært at vide, hvad der er normalt. Hun har altid være kanon dygtig motorisk. Hun kravler, s...

Han mistrives

Hej Trine. Jeg er lidt bekymret for min søns trivsel i børnehaven. Han er 3 år og 9 måneder. (Hans tvillingesøster går også i børnehaven, men trives fint) Han har altid været en utro...

Se alle spørgsmål til Trine

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.