Pædagog - Trine Andreasen

Jeg er uddannet pædagog og har en kandidat i pædagogisk psykologi.

Jeg har igennem en årrække arbejde på behandlingshjem for omsorgssvigtede børn, hvor mit arbejde bestod i at skabe rammer og sætte grænser, for på den måde at skabe tryghed. Det var et hård, men spændende arbejde der udfordrede mine personlige grænser og tålmodighed.

Gennem dette arbejde lærte jeg hvordan små ændringer kan have enorm betydning. Jeg lærte også at finde glæden, i selv de mindste fremskridt.

Efter behandlingshjemmet har jeg arbejdet en del år inden for almindelig daginstitution.

Mine store interesser ligger i 2 overordnet områder; mad og natur, som fylder meget i min hverdag, da jeg til daglig arbejder i en udflytter børnehave, hvor mad og måltidet samt naturen fylder en stor del.

Det andet område er opdragelse eller børns udvikling.

Gennem flere kurser har jeg opbyggede en grundig viden om følgende; børn laver mad, natur, inklusion og inklusions strategier, neuropædagogiske tiltag, børn i problemer samt generel forældrerådgivning om børns psykiske og sociale udvikling.

Jeg tager udgangspunkt i, at vi som mennesker godt ved hvad det rigtige er, men at vi enten er blevet forvirret eller at vi ikke kan overkomme at gøre det rigtige.

Derfor kan forældre have brug for en udefra, der lytter og stiller spørgsmål og på den måde få rettet op på de små skævheder der er i vores opdragelse af børn.

Jeg er ikke bedre end jer forældre eller klogere, men jeg er god til at lytte og til at finde de steder hvor det naturlige er blevet unaturligt.

Som pædagog dækker Trine spørgsmål omhandlende opdragelsen, institutionslivet, trivsel, leg og børns sociale udvikling. Trine tager udgangspunkt i, at alle forældre kan have brug for en udefra, der lytter og stiller spørgsmål og på den måde få rettet op på de små skævheder der er i vores opdragelse af børn.

Trines brevkasse

Hun er helt normal!

Hej, Jeg skriver, da jeg gerne vil høre hvad der er normalt i forhold til det at lære at tegne! Min datter er 4 1/2 og tegner meget dårligt, forstået på den måde, at hun ikke har udviklet ...

Fortjener din yngste ikke det?

Jeg skriver for at høre om det er normalt, og hvorfor, man har sværere ved at give slip på den yngste end på den ældste? Jeg har to drenge på 2 og 4 år. Den ældste har jeg altid været god til at l...

De skal respektere dit valg!

Hej Trine. Mit spørgsmål går på min søns middagslure. Han er 2 år og 9 måneder. På fridage/weekender sover han aldrig middagslur. Og om aftenen så læser vi en godnathistorie i en lille h...

Børn er robuste...

Hej eksperter Vores datter er her gennem de sidste 3 måneder blevet kastet rundt i forskellige gper da vores egen dp pt er sygemeldt .. Efter hun havde været i gæstepleje det første sted ...

Det er helt normalt!

Hejsa! Jeg har et soørgsmål angående den sproglige udvikling. Min den mindste er lige knap 2 1/2. Han bruger høreapparat og har gjort det i et år nu. Han snakker egentlig fint for alderen tror ...

Se alle spørgsmål til Trine

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.

Egmont Publishing A/S
Strødamvej 46
2100 København
CVR: 83131128
Bliv fan på Facebook
Baby.dk på Google+