Pædagogisk forældrerådgiver - Trine Andreasen

Jeg er uddannet pædagog og har en kandidat i pædagogisk psykologi.

Jeg har igennem en årrække arbejde på behandlingshjem for omsorgssvigtede børn, hvor mit arbejde bestod i at skabe rammer og sætte grænser, for på den måde at skabe tryghed. Det var et hård, men spændende arbejde der udfordrede mine personlige grænser og tålmodighed.

Gennem dette arbejde lærte jeg hvordan små ændringer kan have enorm betydning. Jeg lærte også at finde glæden, i selv de mindste fremskridt.

Efter behandlingshjemmet har jeg arbejdet en del år inden for almindelig daginstitution.

Mine store interesser ligger i 2 overordnet områder; mad og natur, som fylder meget i min hverdag, da jeg til daglig arbejder i en udflytter børnehave, hvor mad og måltidet samt naturen fylder en stor del.

Det andet område er opdragelse eller børns udvikling.

Gennem flere kurser har jeg opbyggede en grundig viden om følgende; børn laver mad, natur, inklusion og inklusions strategier, neuropædagogiske tiltag, børn i problemer samt generel forældrerådgivning om børns psykiske og sociale udvikling.

Jeg tager udgangspunkt i, at vi som mennesker godt ved hvad det rigtige er, men at vi enten er blevet forvirret eller at vi ikke kan overkomme at gøre det rigtige.

Derfor kan forældre have brug for en udefra, der lytter og stiller spørgsmål og på den måde få rettet op på de små skævheder der er i vores opdragelse af børn.

Jeg er ikke bedre end jer forældre eller klogere, men jeg er god til at lytte og til at finde de steder hvor det naturlige er blevet unaturligt.

Som pædagog dækker Trine spørgsmål omhandlende opdragelsen, institutionslivet, trivsel, leg og børns sociale udvikling. Trine tager udgangspunkt i, at alle forældre kan have brug for en udefra, der lytter og stiller spørgsmål og på den måde få rettet op på de små skævheder der er i vores opdragelse af børn.

Trines brevkasse

Et år mere er en gave!

Hej Vi er blevet rådet af børnehaveklasse læreren at vores datter skal gå 0. Klasse om, vi er meget i tvivl...(hun er fra August) Vi var allerede til et møde 3 mdr efter start, også omkring de...

Du skal træffe dit valg og han skal træffe hans...

Hej alle sammen! Jeg står virkelig i en rigtig træls situation. Står her og er så vred og ked af det. Jeg har været sammen med min kæreste i 3 år og vi har fået en fantastisk søn sammen og vi alle ...

Hvad får han ud af det?

Min 9årig søn vil flere gange på en dag ha taget temperatur vo har snakket med ham om det og han leger ikke på sine venner her hjemme eller ved dem eller i skolen/sfo han virker heller ikke til at ...

Det er ikke dit ansvar!

Hej! Mine to drenge på 4 og 3 går i børnehave sammen. Den lille er lige startet 1 januar og den store skal først i skole til næste sommer så de skal gå sammen i et godt stykke tid. I bh er...

Hvordan ville en fremmede reagere?

Hej baby.dk Jeg er i et kæmpe dilemma omkring min søn på 2,5 år. Han har altid været glad, nysgerrig og en nem dreng. Men de sidste par måneder er der sket noget med ham, og jeg aner i...

Se alle spørgsmål til Trine

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.