Pædagogisk forældrerådgiver - Trine Andreasen

Jeg er uddannet pædagog og har en kandidat i pædagogisk psykologi.

Jeg har igennem en årrække arbejde på behandlingshjem for omsorgssvigtede børn, hvor mit arbejde bestod i at skabe rammer og sætte grænser, for på den måde at skabe tryghed. Det var et hård, men spændende arbejde der udfordrede mine personlige grænser og tålmodighed.

Gennem dette arbejde lærte jeg hvordan små ændringer kan have enorm betydning. Jeg lærte også at finde glæden, i selv de mindste fremskridt.

Efter behandlingshjemmet har jeg arbejdet en del år inden for almindelig daginstitution.

Mine store interesser ligger i 2 overordnet områder; mad og natur, som fylder meget i min hverdag, da jeg til daglig arbejder i en udflytter børnehave, hvor mad og måltidet samt naturen fylder en stor del.

Det andet område er opdragelse eller børns udvikling.

Gennem flere kurser har jeg opbyggede en grundig viden om følgende; børn laver mad, natur, inklusion og inklusions strategier, neuropædagogiske tiltag, børn i problemer samt generel forældrerådgivning om børns psykiske og sociale udvikling.

Jeg tager udgangspunkt i, at vi som mennesker godt ved hvad det rigtige er, men at vi enten er blevet forvirret eller at vi ikke kan overkomme at gøre det rigtige.

Derfor kan forældre have brug for en udefra, der lytter og stiller spørgsmål og på den måde få rettet op på de små skævheder der er i vores opdragelse af børn.

Jeg er ikke bedre end jer forældre eller klogere, men jeg er god til at lytte og til at finde de steder hvor det naturlige er blevet unaturligt.

Som pædagog dækker Trine spørgsmål omhandlende opdragelsen, institutionslivet, trivsel, leg og børns sociale udvikling. Trine tager udgangspunkt i, at alle forældre kan have brug for en udefra, der lytter og stiller spørgsmål og på den måde få rettet op på de små skævheder der er i vores opdragelse af børn.

Trines brevkasse

Jeg vidste at du kunne...

Hej. Jeg har en søn på 22 måneder, som er en glad og dejlig dreng. Men også med temperament. Især når han skal have overtøj og sko på. han bliver så ked af det og sur og det er så frustre...

Små men mange måltider

Min søn på 2,5 år ser sund og rask ud og fejler ikke noget udover at han har aldrig været glad for at spise. Han drak ikke ret meget mælk da han var lille og heller ikke nu spiser meget. Han fej...

Spam

...

Måske er han bare introvert?

Hej Jeg skriver vedr min søn på 8 år, som er en skøn, sød og tænksom dreng. Derudover er han højst sandsynligt højt begavet, og på den måde fagligt langt foran sine klassekammerater (2.kla...

Du har ikke gjort noget galt

Min søn på snart 9 mdr har siden dag 1 ikke vil sove hos mig i mere end 30 min. Vi er begge 2 meget varme mennesker, så når vi ligger for meget sammen klistre vi helt til hinanden. Siden min ...

Se alle spørgsmål til Trine

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.