Pædagogisk forældrerådgiver - Trine Andreasen

Jeg er uddannet pædagog og har en kandidat i pædagogisk psykologi.

Jeg har igennem en årrække arbejde på behandlingshjem for omsorgssvigtede børn, hvor mit arbejde bestod i at skabe rammer og sætte grænser, for på den måde at skabe tryghed. Det var et hård, men spændende arbejde der udfordrede mine personlige grænser og tålmodighed.

Gennem dette arbejde lærte jeg hvordan små ændringer kan have enorm betydning. Jeg lærte også at finde glæden, i selv de mindste fremskridt.

Efter behandlingshjemmet har jeg arbejdet en del år inden for almindelig daginstitution.

Mine store interesser ligger i 2 overordnet områder; mad og natur, som fylder meget i min hverdag, da jeg til daglig arbejder i en udflytter børnehave, hvor mad og måltidet samt naturen fylder en stor del.

Det andet område er opdragelse eller børns udvikling.

Gennem flere kurser har jeg opbyggede en grundig viden om følgende; børn laver mad, natur, inklusion og inklusions strategier, neuropædagogiske tiltag, børn i problemer samt generel forældrerådgivning om børns psykiske og sociale udvikling.

Jeg tager udgangspunkt i, at vi som mennesker godt ved hvad det rigtige er, men at vi enten er blevet forvirret eller at vi ikke kan overkomme at gøre det rigtige.

Derfor kan forældre have brug for en udefra, der lytter og stiller spørgsmål og på den måde få rettet op på de små skævheder der er i vores opdragelse af børn.

Jeg er ikke bedre end jer forældre eller klogere, men jeg er god til at lytte og til at finde de steder hvor det naturlige er blevet unaturligt.

Som pædagog dækker Trine spørgsmål omhandlende opdragelsen, institutionslivet, trivsel, leg og børns sociale udvikling. Trine tager udgangspunkt i, at alle forældre kan have brug for en udefra, der lytter og stiller spørgsmål og på den måde få rettet op på de små skævheder der er i vores opdragelse af børn.

Trines brevkasse

Jeg vil anbefale dig at tale med hendes pædagog

Min datter er 9,5 måned, og jeg undrer mig lidt over hendes adfærd, men som førstegangs mor er det svært at vide, hvad der er normalt. Hun har altid være kanon dygtig motorisk. Hun kravler, s...

Han mistrives

Hej Trine. Jeg er lidt bekymret for min søns trivsel i børnehaven. Han er 3 år og 9 måneder. (Hans tvillingesøster går også i børnehaven, men trives fint) Han har altid været en utro...

Må jeg anbefale...

Hej, Jeg skriver til jer da vores datter på ca 7 1/2 måned ikke kan/vil koncentrere sig om mad. Hun lader ganske enkelt ikke ril at finde det spændende mere end et split sekund. Jeg kan godt...

Din søn er på overarbejde

Hejsa. Tak for alle de gode råd du altid kommer med, det har inspireret mig til at skrive ind til dig og spørge dig om en del spørgsmål. Min dejlige søn på 17 måneder er for 3 måneder si...

En underretning er en bekymring for et barns trivsel?

Hej jeg står i den forfærdelige situation at min datters børnehave har lavet en underretning. Min datter på 3 har sagt i børnehaven at jeg har slået hende. Jeg er blevet kaldt til samtale med fami...

Se alle spørgsmål til Trine

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.