Vandbakkelses dej (fra Tørleffs version)
2,5 dl vand
125 g magarine
125 g mel
1-2 spsk sukker
1 nips salt
4-5 æg
Kog vand og magarine i en gryde. Hæld alt melet i på én gang og PISK. Når det er samlet til en glat opbagning, så hældes der forsigtigt sammenpisket æg i (mens det er helt varmt). Det skal piskes helt vildt. Som regel stopper man, når man har brugt ca 4,5 æg. Du stopper, når den er så tynd at man trækker spor i dejen, og sporerne står.
Så lader du bare dejen stå, til du har tid til at sprøjte den ud. Så kommer du den i en sprøjtepose med en stor tylle og tyller den ud på en bageplade i den form du vil. Så bager du den på 200 grader og MÅ IKKE åbne ovnen de første 20 min. De skal bage i 40-45 min til det er gyldent.
det er simpelthen SÅ nemt
Og du kan bruge det til kartoffelkager, wales stang, kagedame ... ja aaaaaaaaaaaaaaalt muligt 
Anmeld
Citér