Kun til opskrifter!

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

6. februar 2011

muzen

Appelsinmousse med youghurt


5 dl piskefløde

4 dl appelsin youghurt

1 1/2 dl sukker

1 dl appelsinsaft (ca 1-2 frugter)

6 blade husblas

Pisk fløden til let skum

Pisk youghurt og sukker til sukker er opløst

Læg husblas i blød i koldt vand 5 min (de skal være dækket af vand) og smelt dem i en gryde med appelsinaften

Rør det ikke for varme husblas hurtigt ned i youghurten blandingen og vend den piskede fløde i.

Stilles på køl i ca 6-8 timer inden den lægges sammen med bunde.

Anmeld Citér

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

7. maj 2011

Chellen

Hvid-chokolade muffins:

Ca. 12-14 stk, mellem str.

125 gr. blødgjort smør
170 gr. sukker
2 æg (M/L)
1 tsk. vanilleekstrakt
250 gr.  mel, sigtet
2 tsk. bagepulver
1 1/4 dl. kærnemælk
200 gr. hvid chokolade, groft hakket

Smør og sukker røres godt sammen.
Tilsæt æggene et ad gangen og rør godt.
Tilsæt vanille og rør godt.
Vend det sigtede mel og bagepulver, skiftevis med kærnemælken
Og til sidst vendes chokoladen i.

Dejen puttes i muffins forme og bages ved 170 grader, i ca. 20 min.

Anmeld Citér

14. juni 2011

Silas&Mille

Smider lige denne herinde også, hvis nogen skulle få lyst til at prøve den af

Denne opskrift er en basisopskrift og den er helt fantastisk.
Jeg har bla. prøvet den med
- tre slags hakket chokolade i (mørk, lys og hvid), skal lige siges det smager himmelsk 
- saltede peanuts og daim stykker (skal lige køle af inden de spises, så er de gode. Specielt med smeltet chokolade på toppen.)
- skumfiduser i små stykker og hakket chokolade.
- dumle, en dumle karamel puttes i toppen lige inden bagning. Det smager fantastisk.

Kun fantasien sætter grænser 
Som topping kan jeg godt finde på at smelte noget chokolade og dypper de afkølede muffins deri og så lige i køleskabet til det er stivnet. Det er lækkert. 

Opskrift:
3½ dl hvedemel
2 tsk bagepulver
1 dl kakao
½ tsk salt
2 æg
2 dl sukker
175 g smør, smeltet
1 3/4 dl mælk
½ tsk vaniljesukker

Sæt ovnen på 175 grader.
sigt mel, bagepulver, kakao og salt i en stor skål.

pisk æg og sukker sammen, tilsæt smør, mælk og vaniljesukker.

bland det forsigtig i den tørre blandning.

vend det ønskede fyld i

fordel dejen i muffinsforme

bag i 20-25 minutter.

Anmeld Citér

4. september 2011

Josesmor

muzen skriver:

Bountycreme med chokolade


* 2 bl. Husblas
* 3 Æggehvider
* 85 g Sukker
* ½ tsk Vaniliesukker
* 1 dl Piskefløde
* 60 g Kokosmel

Læg husblasen i blød. Pisk æggehviderne stive, og pisk derefter sukkeret lidt efter lidt. pisk det stift så det bliver til guf.

smelt chokoladen over vandbad men lad ikke det hele smelte det sidste af chokoladen skal smelte sig selv.

Pisk fløden stiv.

bland flødeskummet, vaniliesukkeret og kokosmelet og den ikke for varme chokolade sammen. bland det hele sammen med æggehviderne.

Smelt husblasen over vandbad eller i mikroovnen.
kom til sidst husblasen i.

Den er ca. 2 timer om at stivne.

MUMS det her er bare kræs for dem der kan lige bounty chokolade



hvor meget chokolade bruger man??

Anmeld Citér

4. september 2011

muzen

Josesmor skriver:



hvor meget chokolade bruger man??



jeg mener at jeg kom 100 g i men kom gerne mere i hvis du føler for det

Anmeld Citér

27. oktober 2011

Nemesis

ladydan1 skriver:

Lækker chokolade kage som kan bruges som bunde. 

Den er til bradepandestr i denne mængde, så kan du selv gange og dividere. Jeg laver den i store runde forme og deler i lag med sytråd, har også lavet den i bradepande og skåret til i de faconer, jeg skal bruge.

Ingredienser:

750 g mel    

600 g margerine 

975 g sukker 

9 æg 

7 dl mælk 

6 spsk kakao 

9 tsk vanille 

8-9 tsk bagepulver 

Brug en STOR skål! Jeg brugte Tupperwares bageskål.

Alt skal have stuetemperatur. Blødgør margerinen og rør den hvid med sukker. Æggene tilsættes et ad gangen. Mel, kakao, bagepulver og vanille blandes sammen og kommes i sammen med mælken. kom dejen i en form der er smurt og beklædt med bagepapir. Bages ved 190 grader i 25 - 35 min( stort spring) mærk efter med en strikkepind om den er bagt, må ikke hænge ved.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Der er lige en rettelse til bagetiden.

Bages den i en stor bradepande er bagetiden ca. 1 time. Igen skal man lige tjekke at den er gennembagt.

Jeg har også måtte bruge bagering i bradepanden, ellers løb det over under bagningen.

:-) Sisse

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.