Ostecreme
200 g . flødeost naturel
2½ dl. creme fraiche
1 dl . piskefløde
1 tsk. Vaniljesukker/korn af en vaniljestang
1 spsk. citronsaft
2 spsk. flormelis
3 blade husblas
Sæt husblas i blød i koldt vand.
Flødeost røres med creme fraiche, vanilje og flormelis.
Smag til med citronsaft.
Smelt det blødgjorte husblas, afkøl og bland i ostecremen.
Pisk fløden, og vend den forsigtigt i ostecremen.
Stil det til afkøling – evt. til næste dag, inden det lægges i kagen.
Når det lægges i kagen, skal der samtidig lægges små stykker friske jordbær i.
Jordbærmousse :
½ kg friske jordbær
citronsaft
sukker efter smag
2½ dl piskefløde
2 blade husblas
Ca 300 gr friske jordbær i små tern der skal bruges når kagen lægges sammen
Husblassen sættes i blød i koldt vand.
De friske jordbær skylles og pilles.
De pillede jordbær kommes i blenderen og blendes.
(alternativ: jordbær, sukker og citronsaft blandes og kommer i mikroovnen i ca 1 min, hvorefter jordbærrene nemt kan moses med en gaffel)
Citronsaft og sukker tilsættes efter smag.
Tag lidt af massen fra, opvarmes til håndvarm.
Smelt husblas, tilsæt det til den opvarmede jordbærmasse. (behøves ikke hvis massen er varm efter mikroovnen)
Bland sammen med resten af jordbærmassen
Fløden piskes til flødeskum, og vendes forsigtigt i jordbærmassen.
Smørcreme: (laves inden kagen skal samles)
200 g Flormelis
200 g Smør (blødgjort)
Saft fra ½ -1 appelsin (svarer til 2-3 spsk)
Evt et par skefulde kakaopulver til mælk
Opvarm appelsinsaften, rør flormelis til glasur med saften, pisk det blødgjorte smør i.
Skal være blødt når kagen skal smøres op.

Så er det bare et spørgsmål om at være tålmodig, og kreativ... God fornøjelse!