Tabula Rasa skriver:
Kan man godt bruge en... hvad fanden hedder de nu
Du ved sådan en rund bageform, hvor man kan tage kanten af efter bagning. Wow, det er helt væk lige nu. Nårhja, springform
Jeg har nemlig ikke en bradepande.. Synes bare jeg har problemer med at kager hæver meget op på midten af springformen, men så bliver tørre ude i kanten... (Nu tænkte jeg på at bage den i al almindelighed, ikke til fondant)
Du kan sagtens bruge en springform. Jeg bruger sjældent bradepande, da jeg har mange forskellige forme i forskellige faconer
Du kan skaffe dig en flowernail, den er oprindeligt til at lave smørcremsblomster på, men den er fantastisk som varmefordeler i kager.
Den sætter du med den flade side ned i din form, og så hælder du dejen ned i formen. Flowernailen skal være i centrum, og den sørger for, at din kage hæver lige meget over det hele. HVIS din kage er over 25 cm i diameter, så skal der to flowernails i.
Her er et link til den
http://dinkage.dk/tylleprodukter-19/tyller-tilbehoer-36/flowernail-143.html
Anmeld