Jeres bedste opskrift på chokolade kage til fondant kager..

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

19.624 visninger
76 svar
10 synes godt om
14. august 2012

Den lykkelige

Jeg har indtil nu brugt "min chokoladekage" opskrift fra Specialkøbmanden men synes den har drillet de sidste mange gange.. Vil gerne prøve en ny.. hvad bruger i??

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

14. august 2012

Dot D

Den her, den vinder hver gang og er vildt nem at lave

YNDLINGSCHOKOLADEKAGE



Tørre ting i en skål og våde i en anden, tilsidst blandes de...

500 g mel

450 g sukker

100 g kakao

2 tsk natron

2 tsk vanille

180 g hakket mørk chokolade(jeg bruger nok liiiige lidt mere)

 

2 dl flydende margerine

5 dl A38 (jeg bruger pære-bananyoghurt)

2,5 dl mælk(jeg bruger kærnemælk)

2 æg

Bland det som beskrevet øverst, hæl det i en smurt form. I ovnen ved 175 grader varmluft, ca. 45 min. + - i hvert fald til den ikke hænger på en strikkepind.

 

Anmeld

14. august 2012

Kay

Dot D skriver:

Den her, den vinder hver gang og er vildt nem at lave

YNDLINGSCHOKOLADEKAGE



Tørre ting i en skål og våde i en anden, tilsidst blandes de...

500 g mel

450 g sukker

100 g kakao

2 tsk natron

2 tsk vanille

180 g hakket mørk chokolade(jeg bruger nok liiiige lidt mere)

 

2 dl flydende margerine

5 dl A38 (jeg bruger pære-bananyoghurt)

2,5 dl mælk(jeg bruger kærnemælk)

2 æg

Bland det som beskrevet øverst, hæl det i en smurt form. I ovnen ved 175 grader varmluft, ca. 45 min. + - i hvert fald til den ikke hænger på en strikkepind.

 



og den er bare så god

Anmeld

14. august 2012

Den lykkelige

Dot D skriver:

Den her, den vinder hver gang og er vildt nem at lave

YNDLINGSCHOKOLADEKAGE



Tørre ting i en skål og våde i en anden, tilsidst blandes de...

500 g mel

450 g sukker

100 g kakao

2 tsk natron

2 tsk vanille

180 g hakket mørk chokolade(jeg bruger nok liiiige lidt mere)

 

2 dl flydende margerine

5 dl A38 (jeg bruger pære-bananyoghurt)

2,5 dl mælk(jeg bruger kærnemælk)

2 æg

Bland det som beskrevet øverst, hæl det i en smurt form. I ovnen ved 175 grader varmluft, ca. 45 min. + - i hvert fald til den ikke hænger på en strikkepind.

 



Ej du er en skat!!!
Tusind tak og tak fordi du svarede så hurtig! Skal nemlig igang nu

Anmeld

14. august 2012

Aabye

Dot D's opskrift er hammer lækker.. bruger den selv.. og den er et hit HVER gang..

Anmeld

14. august 2012

Dot D

Kay skriver:



og den er bare så god



 nemlig....

Anmeld

14. august 2012

Dot D

Den lykkelige skriver:



Ej du er en skat!!!
Tusind tak og tak fordi du svarede så hurtig! Skal nemlig igang nu



Det var så lidt

Glæd dig, den smager mumse mums og den bliver dejlligt svampet og IKKE tør pga kærnemælk og yoghurt

Anmeld

14. august 2012

Dot D

Line - med Bobben skriver:

Dot D's opskrift er hammer lækker.. bruger den selv.. og den er et hit HVER gang..



Anmeld

14. august 2012

Den lykkelige

Dot D skriver:



Det var så lidt

Glæd dig, den smager mumse mums og den bliver dejlligt svampet og IKKE tør pga kærnemælk og yoghurt



Perfekt!!!
Den jeg bruger skal der 320 gram kakao i og næsten 500 gram smør og kun 5 dl kærnemælk.. Den er så tung og "tør".. Men super!! Glæder mig til at prøve den.. og den er også god når den har været frosset ned?

Anmeld

14. august 2012

Aabye

Den lykkelige skriver:



Perfekt!!!
Den jeg bruger skal der 320 gram kakao i og næsten 500 gram smør og kun 5 dl kærnemælk.. Den er så tung og "tør".. Men super!! Glæder mig til at prøve den.. og den er også god når den har været frosset ned?



Jep.. Den er også god når den har været frosset.. Stadig dejlig svampet

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.