Dot D skriver:
Den her, den vinder hver gang og er vildt nem at lave
YNDLINGSCHOKOLADEKAGE
Tørre ting i en skål og våde i en anden, tilsidst blandes de...
500 g mel
450 g sukker
100 g kakao
2 tsk natron
2 tsk vanille
180 g hakket mørk chokolade(jeg bruger nok liiiige lidt mere
)
2 dl flydende margerine
5 dl A38 (jeg bruger pære-bananyoghurt)
2,5 dl mælk(jeg bruger kærnemælk)
2 æg
Bland det som beskrevet øverst, hæl det i en smurt form. I ovnen ved 175 grader varmluft, ca. 45 min. + - i hvert fald til den ikke hænger på en strikkepind.
Kan man godt bruge en... hvad fanden hedder de nu

Du ved sådan en rund bageform, hvor man kan tage kanten af efter bagning. Wow, det er helt væk lige nu. Nårhja, springform

Jeg har nemlig ikke en bradepande.. Synes bare jeg har problemer med at kager hæver meget op på midten af springformen, men så bliver tørre ude i kanten... (Nu tænkte jeg på at bage den i al almindelighed, ikke til fondant)
Anmeld