Trine Barslev

Trine er en flittig bruger af Baby.dk og en af vores klummeskribenter.

Trine er en flittig bruger af Baby.dk og en af vores klummeskribenter.

Artikler og klummer

Kunsten at forstå mænd... Eller at få mænd til at forstå.. Hmm..
Det ER hårdt at være far anno 2009. I hvert fald hvis du spørger ham herhjemme!

Skrammer, buler og blå mærker - En ny epoke er i sandhed begyndt
Stunts kommer ikke som et chok for Stellas forældre længere. Sjovt nok står punktet: "Udfordre dig selv højere, vildere, hele tiden, hver dag!" nemlig allerhøjest på Stellas to-do-liste over ting, hun skal nå, inden hun bliver 2 år.

Fra fest og farver til Familien Danmark
Come on? 21 år og gravid! Og så lige her midt i min største passion for fester, venner, shopping og at sove så længe som muligt i weekenderne sammen med min kæreste. Jeg kunne på ingen måde se mig selv passe ind i det lille fremtidsbillede, der viste sig for mit indre. Nej, hvordan jeg skulle kunne affinde mig med tidlig aftensmad, planlagt sex og endnu mere vasketøj?

Den store selskabsdebut
Den første store familiefest siden fødslen har nu meldt sin ankomst. Tøjet er købt, håret klippet, farvet og stylet, og barnet er programmeret til sen middagslur til klokken 1730. Det kan ikke gå galt!

Dum i arbejde, eller bare helt almindelig mor?!
Vi kender hende alle - den mor, der står klar med hjemmebagt kage og varm aftensmad til hendes mand, hvorefter de kan spise kl. 18.00 sharp i deres perfekte hjem. Hende, der aldrig har grimt hår og dårlige ånde, og som sågar er sluppet af med bildækket fra graviditeten et par uger efter fødslen. For det er vel den slags mor, man tror, man skal være, når man ikke har prøvet det før?!

Kender I det? ( Når alt laver hetz imod en)
Barnet sover, der er endelig fred og ro og voksentid - tror man. Men så starter balladen.

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.