Monica P skriver:
Jeg lavede det af en kødsovs rest, de der kødboller den skal jeg vist prøve de lyder gode 
vil du ikke prøve at komme med en opskrift med sådan cirke mål? 
Monica
Åhh jeg er virkelig dårlig til at gøre ret meget andet end smide det sammen og håbe det smager godt

Men her er et forsøg, du nok lige selv skal prøve af og rette til efter jeres smag

500 g. hakket oksekød
1 god spsk dijon sennep
1 tsk. Paprika
Nogle krydderurter, kan dog sagtens udlades, hvis l ikke har nogle, jeg bruger bare nogle, hvis vi har og de ser lidt triste ud

det kan være persille, rosmarin, basilikum, timian, salvie ja du kan bruge lige hvad l kan lide

1 dl. Havregryn
1 æg. (Hvis vi har ellers lidt vand)
Salt og peber
Tror det er det, jeg plejer at putte i

jeg plejer bare at bruge det jeg lige har

nogle gange er der også chili i eller wosheister sovs (staves) eller lidt tabsco...
Ja og tomatsovsen er bare dåsetomater, der bliver kogt ned med noget boullion, løg, hvidløg, lidt balsamico eller anden eddike og igen en dusk krydderurter, hvis jeg har og salt og peber
Anmeld