Anonym skriver:
heh oka : ehmm : jeg har 1½ pose mel, jeg har en smule sukker, en del tomat dåser og tomat pure, majs, tun, olie, salt peber, allround kryderi, pasta (1 lille pose), 1 glas kartofler, ...
i køleskabet : 1 pose krydderboller, 1 pk, rugbrød, 1l saftevand, æbler pære, og agurk..
fryseren : bacon tern, 1pk svine kød (bruges i aften), 1 pose fryseboller, 1 stk kylling (lår), 2 gange hjemmelavedet pizza stykker, og det var det :s
Iaften: Svinekød (frikadeller?) blandes med 1 ds majs og 2 revne æbler og kom lidt mere mel I end i plejer. Spis lidt mindre end i plejer, så burde der være svinekød/frikadeller til 2-3 dage – kom resten i fryseren, gerne portionsopdelt.
Onsdag – spis de to pizzastyker med agurk til og en skive rugbrød
Torsdag- spise frikadeller igen med en dåse majs til vendt i lidt salt og olie og blandet med pasta
Fredag – lav pizzadej og træk den ud over hele pladen i ovnen, bland tomatpuré med lidt oregano og smør det udover. Kom baconstykker, pære og lidt kogt pasta på. Det smager fint uden ost, men har du lidt ville det hjælpe. Har du æg? I så fald kan du piske et æg og hælde hen over, det smager næsten som ost. + grønt krydderi (oregano, basilikum, osv.) skær den op i 6 stykker. Frys 4 stykker ned.
Lørdag – Tomatsuppe – 1 ds. Flåede tomater, blandes op med vand, blendes. Bouillion? Ellers salt. Kom lidt pastanudler i og noget af dit allround krydderi
Søndag – frikadeller i en frysebolle
Mandag – Pizza stykke (nu er der 2 tilbage)
Tirsdag – Kyllingelår, kødes tages ud og blandes med æbler, karry(hvis du har det), varmes, spises til kartofler
Onsdag – Pizza stykke
Torsdag- rest frikadeller på rugbrød og tun på rugbrød
Fredag- LØNNINGSDAG J