Larissa Breusch

Jeg er 50 år gammel og mor til tre. To af mine børn er voksne og har deres egne familier og børn. Mit yngste barn er ni år gammelt.

Uddannelse:

  • Universitet - Biologisk fakultet . Specialisering – gymnasielærer i biologi og kemi, forsker i zoologi og  fysiologi.
  • Ph D skole af Pavlov forskningsinstitut for Fysiologi på Russisk Akademi for Videnskab. Ph D i fysiologi af hjernen og adfærd.

Erfaring:

  • Fem års arbejde som lærer / pædagog. 18 års arbejde som forsker i område af hjernen og adfærdsfysiologi samt neurofarmakologi.
  • Fra år 2006 har jeg arbejdet på Autisme Center Vestsjælland. Dette arbejder bruger jeg al min viden og kræfter på.

 

Foto:  www.christinakabel.dk

Artikler og klummer

Skad ikke - del 5
En anden faktor, som hæmmer barnets udvikling i ung alder, er sutten. Her i Danmark tager børn næsten aldrig sutten ud af munden før de bliver tre år, nogle endnu senere.

Skad ikke - del 4
Der vil være mange forældre, som vil omtale deres barn som værende helt normalt, selvom det voksede op med bleer på. Der er bare ingen der ved, hvordan barnets evner ville være blevet, hvis I ikke havde brugt bleerne.

Skad ikke - del 3
Vore børn er meget kvikke, og man kan formindske mængden af vådt tøj til et imponerende minimum, selvom problemet ikke består i mængden af vasketøj, da vi for længst holdt op med at vaske i hånden, men bruger vaskemaskiner.

Skad ikke - del 2
Perioden med våde bleer er en naturlov i barnets udvikling. Hygroskopiske bleer gør livet nemmere for forældrene, men ikke for børnene. Det betaler sig ikke for forældrene at gøre deres liv nemmere på børnenes bekostning. Forældrene vinder ingenting i den sidste ende. Det er bare sådan at konsekvenserne af denne kæmpefejl, som forældre begår, først kommer frem meget senere.

Skad ikke - del 1
Hvad er det bedste du kan gøre for dine børn allerede fra spæd? Larissa Breusch ved hvad det handler om. Hendes søn, Nicolai, er langt foran sine jævnalderende og sprang uden problemer fra 2. til 4. klasse. Han blev hurtigt klassens dygtigste elev igen, og han har hele tiden udviklet sig rigtig godt både fysisk og på den sociale front. Denne artikel omhandler Larissas forskning og hendes anbefalinger.

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.