HOLD DA OP hvor lyder det alt for lækkert du røre alt sammen og putter i lige som en muffin????? også ind i oven ogklar til at tage med ej det skal bare prøves det lød virkelig godt taak
jep har mange flere af den slags 
jeg haaaader rugbrød i min madpakke 
du får lige et par mere med 
kyllinge pizza muffins :
150 gram kylling
6 æggehvider
1 æg
35 gram minimælk
25 gram tomatpure
65 gram revet ost fra Levevis 13%
140 gram peberfrugt
35 gram hvedemel
Masser af tørret oregano
Lidt chili (frisk eller tørret, bare hvad du har)
Salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Kog kyllingen i 15-18 minutter og pil den i mindre stykker.
2. Bland æggehvider/æg, mælk, tomatpure, chili, salt, peber, oregano og hvedemel i skål og pisk det godt sammen.
3. Fordel først lidt kylling og derefter lidt peberfrugt i muffinformene, hæld til sidst blandingen hen over og drys med revet ost.
4. Bag dem i ovnen i ca. 25 minutter ved 180 grader.
igen masser af protein så de mætter længe 
dem her er søde, men igen de er grove, der er masser af protein og de smager skøøønt 
applepie muffins:
350 gram røde æbler (skåret i små tern)
100 gram æblegrød (jeg plejer at købe det i fakta eller føtex)
120 gram skyr
3 æggehvider
50 gram grovvalsede havregryn
50 gram fuldkornshvedemel
30 gram hvedemel
40 gram sukker
2 tsk. salt
1 tsk. kanel
1 tsk. vanilje
½ tsk natron
Fremgangsmåde:
Rør æblegrød, skyr og æggehvider sammen, tilsæt derefter sukker. Pisk sukkeret godt sammen med og tilsæt derefter de sidste ingredienser.
Bag dem i ovnen i muffinforme (gerne dem i silicone) i 20-25 minutter ved 175-180 grader.
Anmeld