tarkoflen skriver:
Hvis det er naturel yoghurt eller ymer eller lignende er her et par opskrifter til, hvad du kan bruge rester til 
http://opskrifter.tv2.dk/article.php?id=4862309
Hvis du ikke magter alle de forskellige krydderier, så lav det evt. med en god karrypasta
og det kan også fryses...
http://www.mylifetime.com/shows/cook-yourself-thin /recipes/oven-baked-crispy-chicken-tenders-with-co leslaw
De her er super lækre, og har brugt youghurt naturel i stedet for kærnemælk og så bare brugt de krydderier jeg havde lyst til... Og de er også super gode at fryse 
De her brød er bare skønne og nemme at lave, også selvom man måske ikke bager så meget, for de skal bare på panden...
http://sofiesblog.looklab.dk/mad/jeg-elsker-br 8;d/
Hvis du plejer at købe både naturel og med smag, kan du evt. overveje at nøjes med naturel og lave din egen med smag, ved at putte syltetøj eller optøede bær og honning i, for at gøre det sødt, så har du begge dele i en 
Vinen kan jo også bruges i en lækker sovs og det giver altså bare en super god smag... Var træt af at vi altid hældte en sjat ud, hvis vi delte en flaske vin 
Og gode ide med burgerbollerne, det er altid godt lige at kunne tage op 
Har du overvejet at lave madplan og købe ind efter det?
Jeg har lavet et google doc med alle de retter i, som vi bruger, hvilken kogebog eller en hjemmesideadresse og så en indkøbsliste, så det er super nemt at smide ind i en mail og printe.
Super gode hjemmesider/opskrifter. Hvor er det dejligt..
Mange tak for hjælpen, det hjælper MEGET!...
Og god ide med hjemmelavet yougurt ud af natural.

Jeg laver ALTID madplan. Og handler ind herefter. Det der er problemet er at så er der lige en tralv dag hvor ejg ikke orker at lave mad fra bunden - manden laver det slet ikke, så går vi over og handler ind til noget nemmere, f.eks tortilla eller frysepizza og sådan (SUK!!!!), og så får vi ikke gjort noget ved det kød vi måske ahr taget op eller som vi har købt ind (det blvier liggende i køleskabet indtil det så kan smides ud). Frygtelig dumt, det ved jeg...
Derfor jeg tænker det her med at lave de her ting der kan fryses, for det er da frygtelig nemt at tage f.eks mørbradgryde op og så varme op i mikroen eller i en gryde og så lige lave ris til. 20 min og så er der mad.

- Altså de dage hvor der er ret tralvt..
jeg elsker at lave mad, men det er ikke altid jeg gider om aftenen. Så heller have en dag hvor ejg laver en masse, eller laver ekstra når jeg så laver aftensmad så vi har en backup.

Vi har en hel skabsfryser fyldt med kød, så det er ret dumt vi køber nyt når vi handler og at det så alligevel ryger ud. EJ, fy ha..
Så madplan er virkelig godt herhjemme men giver også anledning til for megen udsmid. Så derfor skal jeg have en backup i det frysemad. Også fordi jeg arbejder om aftenen og så fremfor at manden tager en frysepizza kan han jo bare tage nogle frikadeller op af fryseren f.eks.

Du virker virkelig til at have styr på det med det mad her. Det er super med så gode råd.

TAK!