Herhjemme lever vi for ca. 2500,- pr måned. 2 voksne og 2 børn og det er inkl. bleer, hygiejne m.m.
Jeg synes faktisk ikke det er et problem overhovedet, og vi får lækker, sund og nærende mad hver dag. Vi spiser sjældent rester (Jeg er virkelig dårlig til at få det samme 2 dage i træk) og vi smider sjældent mad ud.
Vi går bestemt ikke på kompromis med madens kvalitet, det synes jeg ihvertfald ikke, vi køber derimod mange økologiske madvarer og alligevel rækker vores madbudget virkelig fint.
Vi kunne sagtens have et madbudget der var meget højere, men vi vil hellere planlægge vores indkøb og lave madplaner, og have et fornuftigt madbudget og bruge flere penge på ferier, opsparing og enddagsture og alle sådanne ting med vores unger. Vi er begge under uddannelse og derfor er det bare alfa omega at det kører efter madplaner, hvis vi også vil have råd til alt det sjove 
Vores madplan for næste uge ser f.eks. således ud:
Mandag - Kartoffelporresuppe med kalkunbacon på toppen samt fuldkornsflutes.
Tirsdag - Farsbrød af hakket kyllingekød (med grønsager og bulgur i) Dertil tzatziki og salat.
Onsdag - Grove pitabrød med tunsalat og grønsager.
Torsdag - Wok med forskellige grønsager, kylling og brune ris til.
Fredag - Pastasalat vendt i lidt olivenolie med kyllingebryst til.
Lørdag - Krydret kylling med hjemmelavede kartoffelbåde, hvidløgsdip og salat.
Søndag - Den er fri, da vi tager på ferie.