Vi lever herhjemme for et sted mellem 2000-3000, 2 voksne, 1 barn og en kat. Det svinger lidt fra mdr til mdr.
Vi er nok det folk kalder tilbudsjæger - bleer køber vi gerne så vi har til 1-2mdr adgangen, toiletpapir, shampoo, tandpasta osv køber vi også stort ind ad når der er tilbud. Vi handler kød til en mdr adgang og fryser det ned i poser der passer med hvad vi spiser til aftensmad. 250-300gr. Vi køber store poser kartofler i stedet for kun 1 kg adgangen, pasta og ris bliver købt stort ind når der er tildbud på det (vi spiser grovpasta)
Pålæs bliver købt ind så det bare lige skal tages ud af fryseren. Vores madplan ser ca sådan her ud:
Mandag: Frisk lavet mad
Tirsdag Frisk lavet mad
Ondsag : Sammenrod af hvad der er tilbage af rester (biksemad og lign)
Torsdag : der hedder den gerne lasagne, kødsovs og lign så er der til Fredag og lørdag med
Søndag : kold bord, det vil sige rubrød eller hvis vi har rester i fryseren.
Hvis vi ikke lige gider lasagne osv i 3 dage i streg, så fryser vi det ned i passende potioner så er der til en nem dag.
Det eneste vi faktis køber 'frisk' er toastbrød, salater, tomat, agurk osv, mælk, frugter, ost.
Jeg har tit lavet madplan for 6-8 uger ad gangen.. Fundet en hel masser retter på nettet og lagt dem ind.. Også holdt onsdag som rodsammen dag og søndag som koldt bord dag.. Så går det nemt
Du kan oftes køber 3-4 pakker kød for 100kr så der er jo kød til 6-8dage. Og man behøver ikke kød dagligt 
Håber det hjalp lidt
Anmeld