Frk. Himmelblå skriver:
Vi bliver 4 voksne og tre (små) børn.
Vi vil dog både have and og steg, - så er der også til frokoster i juleferien..
Vi køber en øko-steg for ca. 200+ kr i Irma, og så køber vi en øko-and for ca. 500+ kr hos slagteren.
Og så vil jeg gætte på, vi skal have tilbehør for ca. 500
Og så er der desserten, - det er vel ca. 100 kr (Bare ris a la mande, og vi kan faktisk godt lide den okay billige kirsebærsauce)
Forret har vi aldrig brugt juleaften herhjemme, da vi simpelthen ikke an rumme al den mad!
Så jeg gætter på 1300 (plus vin, - men der har vi heldigvis en lækker samling i kælderen, så tror ikke, vi skal ud at investere i mere på denne side af nytår. Jeg gætter på, vi vælger noget kraftig, fransk rødvin), og så skal der også åbnes en flaske champagne..)
Nej forret er der slet ik plads til juleaften, når man ska ha alt det andet gode mad!!
Her har vi nemlig også masser af lækre vine, så det ska vi heller ik ud og købe. Vh stine