Hvad er jeres madplan for denne uge?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1. januar 2013

Carina:-)

Her skal vi have rester fra i går i dag.

Men ellers ser vores madplan sådan her ud (mor her skal også tabe sig lidt,men generelt spiser vi ok sundt i hverdagen )

Onsdag- Lange med sennepsovs og bløde løg.

Kartofler til de andre,mor skal have ekstra af grønsagerne som er kogt brocholli,bønner og rosenkål)

Torsdag-Tomatsuppe med suppehorn,og kalkunbacon.

Brød til dem der ønsker det

Fredag- Marineret svinemørbrad med varm nudelsalat/wokkede grønsager der består af porre,sugarsnaops og champignoner.

Lørdag og søndag er ikke planlagt endnu

 

 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

1. januar 2013

Lullaby

Her er vores:

Idag: Rester, gullash

Tirsdag: Pasta Carbonara

Onsdag: Lasagne med flutes

Torsdag: Medister, salat og kartoffelbåde

Fredag: Fødselsdag

Lørdag: Tortillias

Søndag: Brændende kærlighed

Anmeld

1. januar 2013

Leneur

Kloster skriver:

Vil lige gøre opmærksom på, at der er utrolig mange kcal i pasta og ris. Også de grove... Bare hvis man skal tabe sig, skal man ikke have ret mange af dem.

Jamen her hjemme får vi alm dansk mad også får vi bare salat ell grøntsager til. Vi får også stivelse som kartofter, pasta og ris og får også sovs. Men på min tallerken er der kun grøntsager/salat og kødet og evt et stykke madbrød.

I dag skal vi bare have noget nemt og ikke særlig sundt. Det er en off-dag for os herhjemme i dag

Ellers får jeg ret meget frisk kogt blomkål ell broccoli. Bare så det lige får et opkog, så der er godt bid og knas i det  Og ellers kan jeg også fintsnitte et spidskål og give det et opkog. Total lækkert og kan bestemt erstatte pasta og ris. Smager neutralt og frisk. Slet slet ikke som fx hvidkål!!



Det ved jeg godt men kan ikke helt forsage dem. Vil i første omgang følge en diabetes kostplan med kcal på 1200, fordelt over hele dagen. Skal spise jævnt men lidt.
Se det vidste jeg ikke om spidskål og dejligt med gode tips.

Anmeld

1. januar 2013

Leneur

Lullaby skriver:

Her er vores:

Idag: Rester, gullash

Tirsdag: Pasta Carbonara

Onsdag: Lasagne med flutes

Torsdag: Medister, salat og kartoffelbåde

Fredag: Fødselsdag

Lørdag: Tortillias

Søndag: Brændende kærlighed



Hvordan gør du pasta cabonara mere fedtfattigt? For der er jo en masse godt i.

Anmeld

1. januar 2013

Leneur

Carina:-) skriver:

Her skal vi have rester fra i går i dag.

Men ellers ser vores madplan sådan her ud (mor her skal også tabe sig lidt,men generelt spiser vi ok sundt i hverdagen )

Onsdag- Lange med sennepsovs og bløde løg.

Kartofler til de andre,mor skal have ekstra af grønsagerne som er kogt brocholli,bønner og rosenkål)

Torsdag-Tomatsuppe med suppehorn,og kalkunbacon.

Brød til dem der ønsker det

Fredag- Marineret svinemørbrad med varm nudelsalat/wokkede grønsager der består af porre,sugarsnaops og champignoner.

Lørdag og søndag er ikke planlagt endnu

 

 



Hvad er lange??
Det er også meget inspirerende.

Anmeld

1. januar 2013

Lullaby

Leneur skriver:



Hvordan gør du pasta cabonara mere fedtfattigt? For der er jo en masse godt i.



Jamen det er pasta carbonara med hytteost, parmesan, ærter og bacon og groft pasta. Så det er fedtfattigt

Anmeld

1. januar 2013

K&S

Lullaby skriver:

Her er vores:

Idag: Rester, gullash

Tirsdag: Pasta Carbonara

Onsdag: Lasagne med flutes

Torsdag: Medister, salat og kartoffelbåde

Fredag: Fødselsdag

Lørdag: Tortillias

Søndag: Brændende kærlighed



Du ved godt, det er tirsdag i dag? 

Anmeld

1. januar 2013

Leneur

Lullaby skriver:



Jamen det er pasta carbonara med hytteost, parmesan, ærter og bacon og groft pasta. Så det er fedtfattigt



Den må du gerne skrive ind den opskrift...

Anmeld

1. januar 2013

Lullaby

Leneur skriver:



Den må du gerne skrive ind den opskrift...



1 bøtte hytteost

ca. ½ pose parmesan

1 pose ærter

1 pose grove pasta

2 pk bacon

Bacon steges imens pastaen koger. Ærterne blandes i til sidst i pastavandet. Vandet hældes af pastaerne/ærterne, det hele blandes sammen og smages til med salt

Anmeld

1. januar 2013

Lullaby

K&S skriver:



Du ved godt, det er tirsdag i dag? 



Åh ja, ups

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.