Har forresten lige et spørgsmål mere 
Hvad spiser i til morgenmad/frokost? Er der overhovedet pålæg uden kød/mælk? 
Orrk ja
Der er et kæmpe udvalg af pålæg og det er især i helsekostbutikkerne.. Man kan faktisk få vegetariske skære-'pølser', smørre-'pølser', skive-'pølser'/"salami" og alt muligt pølseværk
Man kan få patéer, lidt sigesom leverpostej men med alt muligt forskellig smag
Der findes sågar vegansk ost - lavet på plantemargerine og soyabønner. Der er virkelig et stort udvalg af pålæg - man skal bare finde sine favoritter.
Nogle er mest til mad som stadig smager lidt af kød, fordi de måske savner smagen, andre har ikke lyst til smagen af kød, men måske mere smagen af tomat/champignon/agurk osv. 
EDIT: ... Til morgenmad spiser jeg müsli med banan og æble stykker og rismælk med vaniliesmag. Dét er mums! Og jeg synes at müsli ligger godt i maven på en frisk måde. Til tider spiser jeg også havregrød.
Anmeld