nettemor skriver:
Kan du ikke først og fremmest forklare mig forskellen ? 
Og hvad gør i for at få alle de samme næringstoffer osv som vi får fra vores kød?
Hvordan kan det være I har valgt den livsstil?
Ville du have noget imod hvis dine børn valgte kødet til når de bliver voksne?
Er det ikke svært at afholde sig helt fra det? Det er vel både slik osv man skal være opmærksom på.
Det var vist det jeg lige tænkte på
Dejligt med interessen 
I korte træk er en vegetar en der ikke spiser kød (heller ikke fisk), men spiser gerne mælkeprodukter, æg og honning. En veganer spiser ikke kød, mælkeprodukter, æg og honning.
Det er faktisk blevet ret misforstået indenfor området omkring næringsstoffer, forstået på den måde at mange, ja nærmest alle, næringsstofferne er at finde i diversefrugt og grønt. Fx. giver bønner, linser, nødder og kikærter de proteiner som er i kød. Derudover giver diverse frugter rigtig mange vitaminer og mineraler.
(Nogle veganere og vegetarer tager et kosttilskud af B12 vitaminet)
Vi har valgt livsstilen dels pga. etiske overbevisninger såsom forurening, sundhed, dyremishandling osv. Og dels pga. jeg simpelthen bare mistede lysten til kød. Vi føler ikke at det lægger til vores natur at spise kød og animalske produkter. Vi tror på at vores krop er 'indrettet' til planteføde (ex. tarmene, mavesækken, cellerne)
Hvis mine børn vælger at spise kød, så får de naturligvis lov til det! 
Slik har været én af de ting jeg har elsket som barn/ung, og jo - til tider kan det da være svært - men det er mest i frohold til familiesamkomster osv. Men man kan efterhånden finde utrolig meget slik uden gelatine i helsekostbutikker, og man lærer med tiden hvad der er med og uden gelatine 
Håber du kunne bruge det 