Strawberry skriver:
Ja, nu er jeg jo ved at komme i julehumør, så jeg synes det kunne være interessant at hører hvad I får at spise til juleaften, og hvorfor det netop er dét i spiser? 
Her får vi altid svinekam, kartofler, brun sovs og rødkål. Til dessert er der is og ris a la mande. Det er nærmest en tradition 
(Du kan sætte kryds ved mere en én ting
)
Hyggeligt
Hos min svigermor får vi andebryst, rødkål, brunede kartofler, hvide kartofler, sovs og sådan nogle luftige chips.. Derefter får vi ris ala mande.. Og så får vi en masse god rødvin og lækre sager efter maden..
MUMS
Hos min farmor er der mad så man brækker sig 
And, flæskesteg, medister og nogle gange også kalkun.. Hertil kartofler * 2, brun sovs, rødkål, taffel chips, og en masse sodavand at drikke
Og bagefter ris ala mande.. Og så køber hun slik i lange baner . Får altid pebermynte chokolade frøer, skum bananer, masser af slik og ulækkert skum.. Og hjemmebagte småkager 
Så altid en god dag
Med en MÆT MAVE !!! 
Anmeld