Sådan lægger jeg en kage sammen..... Billedspam

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

21. oktober 2011

Dot D

Lou87 skriver:

Så lige denne smarte tråd du har oprettet
Det må jeg prøve næste gang..

Jeg tænkte på om du ville dele opskriften på kagebundene - for den ser da også bare SÅ lækker ud ?
Og evt også hvordan du laver dit fyld ?? For det bliver tit for flydende for mig.. øv!



Jeg skal lige have lidt mere tid, så skal jeg skrive opskrifter til dig Den er nemlig god den bund

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

21. oktober 2011

Ansemusen

Dot D skriver:



Nej, det gør jeg ikke. Jeg lægger moussen i med det samme. Det kan hænde, at kanten vælter, men så rejser jeg den op med en kniv



Det må jeg helt bestemt prøve næste gang  Denne gang brugte jeg dog en PSC fra fryseren, så den duede ikke rigtigt til sprøjtepose desværre. Så har netop stået og kæmpet med en meget besværlig opsmørring, fordi fyldet jo gerne vil ud, trods uanede mængder af husblas *griner*

Hvilken opskrift bruger du, når du laver smørcreme med chokolade?

Anmeld

21. oktober 2011

igt

Dot D skriver:



Det er smørcremen, den holder moussen inde i kagen, og det er meget nemmere at smøre op



I dag kan jeg se alle billederne !!

Jeg kan se at det er et temmelig tykt lag smørcreme du smører på kagen, smager det ikke for meget igennem af smørcreme når man så spiser kagen ?

Vi har flere i familien der altid siger " er der smørcreme i - så skal jeg ikke have noget", derfor bruger jeg altid psc og smører et tyndt lag på mine kager for at de ikke skal blive for vamle i smagen.

Anmeld

23. oktober 2011

Lou87

Dot D skriver:



Jeg skal lige have lidt mere tid, så skal jeg skrive opskrifter til dig Den er nemlig god den bund



Hehe bare i orden

Anmeld

30. oktober 2011

Dot D

Lou87 skriver:



Hehe bare i orden



Så blev der lige tid til en opskrift

Tøre ting i en skål og våde i en anden, tilsidst blandes de...

500 g mel

450 g sukker

100 g kakao

2 tsk natron

2 tsk vanille

180 g hakket mørk chokolade(jeg bruger nok liiiige lidt mere)

 

2 dl flydende margerine

5 dl A38 (jeg bruger pære-bananyoghurt)

2,5 dl mælk(jeg bruger kærnemælk)

2 æg

Bland det som beskrevet øverst, hæl det i en smurt form. I ovnen ved 175 grader varmluft, ca. 45 min. + - i hvert fald til den ikke hænger på en strikkepind.

God fornøjelse

Anmeld

31. oktober 2011

Lou87

Dot D skriver:



Så blev der lige tid til en opskrift

Tøre ting i en skål og våde i en anden, tilsidst blandes de...

500 g mel

450 g sukker

100 g kakao

2 tsk natron

2 tsk vanille

180 g hakket mørk chokolade(jeg bruger nok liiiige lidt mere)

 

2 dl flydende margerine

5 dl A38 (jeg bruger pære-bananyoghurt)

2,5 dl mælk(jeg bruger kærnemælk)

2 æg

Bland det som beskrevet øverst, hæl det i en smurt form. I ovnen ved 175 grader varmluft, ca. 45 min. + - i hvert fald til den ikke hænger på en strikkepind.

God fornøjelse



Ih mange tak søde Dot

Havde du evt et tip til hvordan dit fyld laves også ??  
Mere fordi jeg aldrig synes jeg kan få det stift nok hvis det skal være så tykt lag som dit.

Anmeld

31. oktober 2011

Dot D

Lou87 skriver:



Ih mange tak søde Dot

Havde du evt et tip til hvordan dit fyld laves også ??  
Mere fordi jeg aldrig synes jeg kan få det stift nok hvis det skal være så tykt lag som dit.



Den kommer senere, nu er den gal med tiden igen, hi hi

Anmeld

31. oktober 2011

Lou87

Dot D skriver:



Den kommer senere, nu er den gal med tiden igen, hi hi



Anmeld

31. oktober 2011

Dot D

Lou87 skriver:





Sidder på skolen og forbereder vores første synopsis

Anmeld

31. oktober 2011

Lou87

Dot D skriver:



Sidder på skolen og forbereder vores første synopsis



Puha lyder ikk godt godt det ikk er mig hihi...

Forresten.. når du lægger den der kant rundt af smørcreme..
Hvordan gør du så det ? Tænker det ligner du har tyllet ?
Men så ska jeg ha fat i en genbrugs pose, for lidt dyrt og bruge engangs så det

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.