TykkeTrunteMor skriver:
Hej fantastiske Dot
(Med de fantastisk flotte kager)
Kan man bruge din metode når man laver 2 slag fyld?
Hvad gør man når man nu ikke er såååå vild med det der smørcreme? det lag du har på, ser bare lidt tykt ud i min verden
Plejer og laver 250 lurpak 250 flormelis og et par dråber smag, og har næsten ½delen tilbage når jeg er færdig med en kage der er i 2 lag (26 cm i diameter og 8 cm høj)
Eller bruger jeg bare ikke ok?
(Laver min i springform beklædt med film)
Hilsen TTM
Tak, hvor er du sød
Du kan sagtens bruge denne metode med to lag fyld...
Lige umiddelbart lyder det som om, du bruger for lidt, men hvis din kage er fin glat og uden revner, hakker og buler, så er det jo nok
Der er faktisk ikke sååå meget på den, du ser på billedet. Jeg kan heller ikke lide smørsmagen i smørcremen, så min opskrift er: 1 pk flormelis, 1 pk smør, et halvt bæger(billig) nutella og 4-6 past.æggeblommer. Æggeblommerne er med til at "gøre den klistret" i stedet for meget smør, men de gør også cremen mere luftig. Jeg rører altid min smørcreme meget længe. Den opskrift får jeg meget ros og gode tilbagemeldinger for. Den kan anbefales
Anmeld