engodmor skriver:
Må jeg så ikke be om opskriften på to tre stykker af det fyld du kommer i ??? Nogen du ville anbefale?
Jeg kan anbefale Tobleronecreme og hindbærmousse f.eks.
Tobleronecremen laves af 1/4 ltr fløde og 250 g Toblerone, det smelter jeg sammen i en gryde ved middelvarme. Når det er smeltet, hælder jeg det over i en skål med låg og sætter det på køl til dagen efter. Når det er helt koldt, piskes det op til en creme.
Hindbærmousse laver jeg af frosne hindbær, som jeg koger til en "grød", når de er helt tøet op og "smattede" så koger jeg dem lige op i nogle minutter, så de er fri for bakterier. På køl med dem til de er helt kolde. Så pisker jeg fløde MEGET stift med en smule flormelis, for at tage lidt at det syrlige fra bærerne. Når fløden er helt stiv - helt stiv så vender jeg grøden i...
Chokoladecremer kan du lave af alt slags chokolade, daim, marabou, skildpadder og og og fantasien sætter grænserne.
Du kan også lave jordbærmousse, samme fremgangsmåde, som med hindbærerne
Anmeld