Ansemusen skriver:
Hvad med noget kylling med rød/gul karrypasta, kokosmælk og grøntsager?
Forskellige tærter (kan både laves af rester og af til formålet indkøbte ting)..
Åh jov, og så laver jeg den bedste kyllingelasagne, som er en 'opskrift' (sådan mund til mund) fra Thias' moster.
Den er rigtig nem at lave, sundere end alm. lasagne og lækker lækker lækker og lidt krydret. Saucen kan man lave ekstra af og fryse ned, så skal kyllingen bare steges og lasagnen lægges sammen næste gang menuen står på det samme igen!
Tomatsauce:
Hakkede løg
Hvidløg (efter smag (2-4 fed)
Hakkede tomater på dåse (ca. 4)
Hakket spinat (ca. 1 kilo - frost er fint)
Gul karry
Ëdelsyss paprika
Kerbes de Provence
Salt og peber
Lasagnen:
Kyllingebryst skæres i tern og brunes i olie og gul karry på en pande.
Lasagnen lægges i lag således:
Lasagneplader, tomatsauce, kylling, mornaysauce og evt. lidt revet muscatnød.
Sidste lag afsluttes med revet mozarellaost (mager eller fed efter smag - og tænker man ikke på kalorier; lidt frisk mozarella og/eller revet parmesan som ekstra oven på den revede mozarella).
Kommes i ovnen ved 175-200 grader til osten er lysebrun over det hele.
Bon appetit - skal virkelig prøves!
Anmeld