Sofie L. G. Rasborg

Jeg hedder Sofie, er 31 år, cand.mag. i sprogpsykologi, gift med fantastiske Sune og lykkelig mor til My på 2 år.

Som datter af en jordemoder har jeg fået interessen for graviditets-området ind med modermælken i en sådan grad, at jeg er endt med at have skrevet speciale om formidling til gravide og en graviditetspjece for Komiteen for Sundhedsoplysning.

Men vigtigst af alt. For 2 år siden blev jeg for første gang ramt af moderskabet, og det ramte hårdt både fysisk og psykisk, og sendte mig direkte ud i et følelseskaos, et eller andet sted mellem ”lykkelig mor” og ”fødselsdepression”. Det er en ensom verden at befinde sig i som nybagt mor. Derfor har jeg lyst til at dele både de gode, men især også de ikke så lykkelige sider af moderskabet, som var min følgesvend i så lang tid, at det først er nu, at jeg helt ærligt kan sige, at jeg er ”lykkelig mor til My”.

Artikler og klummer

Nåårh ok…DET er også kærlighed???
Livet med barn og børn jo ikke kun byder på glæde, lykke og kærlighed. Det byder også angst og frygt.

Om usikkerhed og erfaringer/ skrumpehjerne
Som nybagt mor er det helt naturligt at spejle sig meget i andre mødre i ens omgivelser, og det kan let gøre én usikker på, om man gør det godt nok.

Min første klumme – om at dele, - også med manden
Baby.dk har fået en ny klummeskribent: Sofie Louise Grove Rasborg. Her kan du læse hende første klumme - om at blive mor for første gang og at dele forældreskabet med andre.

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.