Har du en god opskrift på grovboller der ikke bliver alt for hårde i skorpen?
 Kamelia
 
 De sidste jeg bagte, var bare efter opskriften på Amo Fuldkornshvedemel's posen... og de blev super lækre og på ingen måde hårde i skorpen 
 50 g gær
 4 dl lunkent vand
 100 g margarine
 1 æg
 300 g fuldkornshvedemel (Amo)
 500 g hvedemel
 2 spsk sukker
 2 tsk salt
 Opløs gøren i det lunkne vand. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen til den er blød og smidig, mindst 5 min.
 Hæver tildækket et lunt sted i 20 min.
 Slå dejen sammen og form den til 2 kugle, som hviler på køkkenbordet i 2-3 min., tildækket.
 Tril hver kugle til en lang pølse, som deles i 10 stykker, og formes til boller. Sæt bollerne på en smurt bageplade (eller en bageplade med papir). Lad efterhæve tildækket og lunt i 30-40 min.
 Pensl bollerne med sammenpisket æg, og drys evt. med lidt Amo fuldkornshvedemel, solsikkekerner eller birkes..
 Jeg lavede dobbelt portion, og i halvdelen af dejen tilsatte jeg lidt tørrede tranebær (rosiner kan også bruges) - mums til formiddags eller eftermiddagsmaden, evt. med lidt smør på 
 
			 
			
			
			
			
				Anmeld