Chokoladekage der er lækker dagen efter. SØGES!

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

18. august 2010

Louise-vb

har løst det.. skal glasoren ikke laves i en gryde????????????????

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

18. august 2010

Det er stadig mig-vb

Glasuren kan laves i gryde, skål eller hvad du synes er nemmest...... Smøret skal bare være blødt evt microovn ca 20 sek, mælken i mickroovn ca 15 sek Hvis der sættes blus under gryden, får du jo smeltede ingredienser....hvilket er bedst hvis smøret skulle have været smeltet eller mælken varm. Når ingredienserne bare er blød smør og lun mælk, så bliver galsuren også mere cremet. Synes ofte en glasur gryner lidt, hvis man bruger smeltet smør og for varm mælk.... :)

Anmeld

18. august 2010

Bellis-vb

Og her har Helene helt styr på det - for det er en rigtig amerikansl glasur :laugh: Bløde og lune ingredienser, det fungere bedst (altså ikke smelte)

Anmeld

18. august 2010

Det er stadig mig-vb

Jaaaa, bare det er noget der kan ædes, så er jeg MED!!! :laugh:

Anmeld

19. august 2010

Polyp-vb

Skal faktisk slet ikke bages og rester kan sagtens fryses ned: AFTER EIGHT LAGKAGE :kok: Ingredienser: 400 g. After Eight (de klassiske firkanter m. mørk chokolade) 1 1/2 l. piskefløde 50 g. mørk chokolade 3 lagkagebunde...enten chokolade eller nøddebunde -o0o- Dag 1: Varm 1/2 l. piskefløde uden at koge den og smelt chokolade og al After Eight'en, dog minus 5 firkanter, der lægges til side til pynt. Stil massen til afkøling og derefter i køleskab i 24 timer. Dag 2: Pisk chokomasse op og pisk herefter den sidste liter piskefløde sammen med massen til denne er fast, men ikke grynet. (brug min. 5 l. gryde/fad) Fyld en flødesprøjte (eller frostpose) med ca 1/2 liter chokomasse og læg dette i fryseren. Fordel den resterende creme mellem lagkagebundene samt på toppen og siden. Tag massen ud af fryseren og sprøjt på kanten og toppen i harlekinmønster. Del de 5 stk. After Eight i halve (trekanter) og fordel dem i mønstrets firkanter. Pynt evt. med kandiserede violer etc. Bon Appetit...og husk, at der er til mindst 18-20 personer i én kage, da den lander tungt trods den lette myntesmag :kok:

Anmeld

19. august 2010

Gonøf-vb

Hvilken olie skal man bruge til bellis' kage?

Anmeld

19. august 2010

Bellis-vb

Bare alm. madolie.

Anmeld

19. august 2010

Det er stadig mig-vb

Men for himlens skyld IKKE olivenolie!! Eller fritureolie :laugh: Raps eller vindruekerneolie er bedst i bagværk. Flydene magarine er også fint.

Anmeld

20. august 2010

Gonøf-vb

Brugte rapsolie. Men den der glasur.. Lavede den der er mums (og ja, den ER mums :whistle: ) men der var aaaaalt for meget, og jeg var ikke fedtet med det..

Anmeld

20. august 2010

Bellis-vb

Gonøf skrev:
Brugte rapsolie. Men den der glasur.. Lavede den der er mums (og ja, den ER mums :whistle: ) men der var aaaaalt for meget, og jeg var ikke fedtet med det..
Men det er jo, så man med god samvittighed, kan spise af skålen :laugh: . Det er også en glaur, der er beregnet til at smører ud over hele kagen, efter den er ude af form/pande.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.