Skal faktisk slet ikke bages og rester kan sagtens fryses ned:
AFTER EIGHT LAGKAGE :kok:
Ingredienser:
400 g. After Eight (de klassiske firkanter m. mørk chokolade)
1 1/2 l. piskefløde
50 g. mørk chokolade
3 lagkagebunde...enten chokolade eller nøddebunde
-o0o-
Dag 1:
Varm 1/2 l. piskefløde uden at koge den og smelt chokolade og al After Eight'en, dog minus 5 firkanter, der lægges til side til pynt. Stil massen til afkøling og derefter i køleskab i 24 timer.
Dag 2:
Pisk chokomasse op og pisk herefter den sidste liter piskefløde sammen med massen til denne er fast, men ikke grynet. (brug min. 5 l. gryde/fad)
Fyld en flødesprøjte (eller frostpose) med ca 1/2 liter chokomasse og læg dette i fryseren.
Fordel den resterende creme mellem lagkagebundene samt på toppen og siden. Tag massen ud af fryseren og sprøjt på kanten og toppen i harlekinmønster. Del de 5 stk. After Eight i halve (trekanter) og fordel dem i mønstrets firkanter.
Pynt evt. med kandiserede violer etc.
Bon Appetit...og husk, at der er til mindst 18-20 personer i én kage, da den lander tungt trods den lette myntesmag
:kok:
Anmeld