Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
ma08 skrev: Vi har lige købt 1/4 kalv, så.... Gryderetter er jeg også blevet fan af, de skal bare brunes, ha' en flaske rødvin, krydderier og en bunke grøntsager. Blir' lige nødt, til at spørge: den der flaske rødvin - kommer du den i gryderetten, eller er det til at drikke ved siden af? Synes det lyder af meget, hvis det er i maden. Jeg har aldrig brugt vin til madlavningen, da jeg er bange for, at 'spise' mine unger fulde - fordamper alkoholen, under tilberedningen?
Vi har lige købt 1/4 kalv, så.... Gryderetter er jeg også blevet fan af, de skal bare brunes, ha' en flaske rødvin, krydderier og en bunke grøntsager.
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Jeg kommer lige rigtigt stærkt igen - synes jeg da selv: I weekenden skal vi have BÆVERGRYDE af den (døde!) bæver, min mand netop har hjembragt fra en jagttur i Sverige. Stik lige den, piger! Jeg aner ikke, om bæver smager godt, men det lyder da eksotisk!
Charlotte d. 17. skrev: Jeg kommer lige rigtigt stærkt igen - synes jeg da selv: I weekenden skal vi have BÆVERGRYDE af den (døde!) bæver, min mand netop har hjembragt fra en jagttur i Sverige. Stik lige den, piger! Jeg aner ikke, om bæver smager godt, men det lyder da eksotisk! Charlotte, hvordan gik det egentlig med jeres BÆVERGRYDE ?
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128