BabyMus skriver:
Mums tiramisu uden kaffe. Lyder himmelsk! Elsker tiramisu med kan heller ikke lide kaffe, så ville da være dejligt at kunne lave den selv en dag, uden kaffe!
Så må jeg bare liiige spørge om et par ting. 

Bagekakao skriver du. Er det "bare" sådan en kakao man ville bruge til at bage med, eller er det en bestemt når du skriver det sådan? Og hvad er blandingsforholdet mellem kakao og kogende for at den bliver passende i smagen?
Det må jeg altså lige prøve en dag, mange tak for tippet! 
Ja jeg elsker det også men den kaffe ødelægger jo det hele

det er bare ganske alm kakao du f.eks kan bruge til chokoladekage

altså kakao uden sukker.. Jeg skrev det sådan for at undgå folk springer ud i det og bruger sådan noget nesquick kakao der blandes i mælk for at lave kakaomælk.. Det er nemlig alt for sødt

blandingsforholdet er ca 1/3 kaffekrus med kakao og fyld vand i kruset for resten

det skal være en god stærk blanding så den kan opveje de søde ladyfingers og den fede creme

smager du på kakao'en smager det ikke særlig godt, men det hele sammen smager skønt!
Anmeld