VIPpigen skriver:
Bryder mig generelt ikke om den twist af appelsin, eller citron i mine kager
Nu lettede jeg lige min tykke mås fra sofaen 
Festsmåkager:
170 g mel, 150 g smør, 45 g mørk chokolade, 50 g hasselnøddeflager, 100 g flormelis, 1 æggehvide.
chokoladen hakkes groft og alle ingredienser arbejdes sammen til en dej. Denne trilles ud i pølser, som sættes køligt i 30 min. Herefter skæres pølserne i tynde skiver, som sættes på en bageplade med bagepapir. Ca 8 min ved 200 grader
Vognhjul
250 g hvedemel, 200 g smør, 100 g flormelis, 1 tsk vanillesukker, 1 1/2 spsk god kakao.
ælt alle de nævnte ingredienser til en blød dej (foruden kakaoen). Del dejen i 2 stykker, og ælt nu den ene halvdel med kakaoen. Rul den lyse dej ud i en rektangulær plade på da 30x20 cm (rul den ud mellem 2 stykker bagepapir) herefter rulles den brune dej ud ligesådan, og læg den ovenpå den lyse. De 2 stykker rulles sammen som en roulade. Læg den i køleskabet i 3-4 timer. Skær den i skiver med en skarp kniv, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bages ca 10 min, ved 180 grader
Så der lidt nye kager 