Julesmåkager/konfekt - Hvilke laver du?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

25. november 2013

Købmagerkonen

Jeg skal lave:

Vanillekranse

Brunkager

Pebernødder

Evt. specier

Konfekt

... og ikke mindst: honningkager! Fordejen blev lavet for to uger siden, så om ca to uger er den klar!

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

25. november 2013

Muffin_girl

VIPpigen skriver:

Åhh, vi har en hel liste... Gider ikke lette mig for at hente den og kigge. Så skal se om jeg kan huske dem.

brunkager. (Dejen er lavet)

pebernødder

vaniljekranse

klejner

vognhjul

fest kager

specier

havregrynskugler.

åhh, vi har jo sååå travlt, det er jul lige om lidt 



Hvilken opskrift bruger du på:

Brunkager

Specier

Hvad er vognhjul og festkager?

Ja julen er lige om hjørnet..

 

 

Anmeld

25. november 2013

Muffin_girl

MyLove E skriver:



Jo det tror jeg hvis man laver det HELT rigtigt.
Men jeg snyder:-D Jeg køber noget smelte chokolade. Og smelter jeg det og kommer i nogle forme og putter fyld i også. .

Har lige købt en masse i Tyskland så nu skal jeg rigtig i gang:-D



Hvad er smelte chokolade?

Hvilke forme bruger du?

Hvilket fyld?

Anmeld

25. november 2013

Muffin_girl

Masig skriver:

Dadler med marcipanfyld, baileys kugler (marcipan med bailey og knust daim, overtrukket med chokolade og pyntet med mere knust daim ), marcipan med kastanjelikør, marcipan med nougat og havregrynskugler.... Det er lige det jeg er nået til foreløbig...

Ved ikke om jeg gider småkager i år...



Hvad er dadler med marcipanfyld?

Uhmmm dem med bailey lyder gode 

Nej det er jo et værre gedemarked! 

Anmeld

25. november 2013

Muffin_girl

FruOlsen skriver:

Jeg skal lave:

Vanillekranse

Brunkager

Pebernødder

Evt. specier

Konfekt

... og ikke mindst: honningkager! Fordejen blev lavet for to uger siden, så om ca to uger er den klar!



Hvilken konfekt?

Jeg har lavet fordej også  

Lavede den for 3 uger siden.. Så det er jeg spændt på...  

Anmeld

25. november 2013

Masig

Aalborg_Pigen skriver:



Hvad er dadler med marcipanfyld?

Uhmmm dem med bailey lyder gode 

Nej det er jo et værre gedemarked! 



Man køber nogle udstenede dadler, åbner dem op (der er en revne der hvor stenen er pillet ud) og putter så en lille smule marcipan i. Evt overtrækker med chokolade...

Jeps, dem med Bailey var bestemt også populærer 

Anmeld

25. november 2013

Muffin_girl

Masig skriver:



Man køber nogle udstenede dadler, åbner dem op (der er en revne der hvor stenen er pillet ud) og putter så en lille smule marcipan i. Evt overtrækker med chokolade...

Jeps, dem med Bailey var bestemt også populærer 



Lyder godt  

Tror du man kan lave dem uden bailey? 

Bliver det ikke noget "gratværk" med det knuste daim?

Anmeld

25. november 2013

VIPpigen

Aalborg_Pigen skriver:



Hvilken opskrift bruger du på:

Brunkager

Specier

Hvad er vognhjul og festkager?

Ja julen er lige om hjørnet..

 

 



Brunkager er opskriften bag på brunkagekrydderi posen. Dog undlader jeg appelsinskal eller hvad det nu er de gerne vil have i... 

Specier, vognhjul og fest kager er fra et gammelt hæfte fra ude og hjemme, tror det er fra 84 eller 86. Men det er de kager vi ALTID har lavet. De opskrifthæfter er ligeså gammel som mig jo (84'er) og de er fantastiske...

Det knap så fantastiske var udregningen på hvad jeg skulle bruge af alt det hele... Laver dobbelt portion af alle kager, og 3x af havregrynskugler fordi jeg altid sender en masse ud af huset. Men jeg skal fanme bruge over 2,5 kg smør.... Det er jo vildt

Anmeld

25. november 2013

MyLove E

Aalborg_Pigen skriver:



Hvad er smelte chokolade?

Hvilke forme bruger du?

Hvilket fyld?



Chokolade som er nem at smelte:-D F.eks blok chokolade:-D

Jeg har købt, hvid, mælke og så har jeg noget 70% ..

Jeg har købt silikone forme i netto:-D

Fyld: Nougat, marcipan, kiks... Eller hvad jeg lige finder på

Anmeld

25. november 2013

Masig

Aalborg_Pigen skriver:



Lyder godt  

Tror du man kan lave dem uden bailey? 

Bliver det ikke noget "gratværk" med det knuste daim?



Ja det tror jeg sagtens, man skal bare ælte daim godt ind i marcipanen jo... Det er lidt snasket, men sådan er det jo med konfekt 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.