Nessie skriver:
Vi skal for første gang holde nytårsfest 
Nu vi har fået bygget om, har vi plads til mere end et par spisende gæster, og det skal da helt klart udnyttes 
Vi skal have oksefilet til hovedretten, men hvad skal vi så have til som tilbehør?
Og ideer til forret og dessert modtages også meget gerne 
Skal lige siges at ingen af os er en ørn i et køkken, så det skal være rimelig nemt at gå til, og også gerne noget der kan laves i god tid
Du skal da lave det, vi fik lavede til dessert sidste år

det kan laves en uge i forvejen, er nemt og smager fantastisk! Alle var så begejstrede!
Det er chokolade fondant!
Ca 10 stk.
200 g 70% kakao chokolade
200 g smør
80 g past. æggeblommer
200 g past. hele æg
120 g sukker
60 g mel
Lidt smør og mel til at smøre formene i
Vi brugte engangs aluforme fra Metro, det er ikke så godt at lave dem i silikone, da der er stor risiko for at man maser dem, når man tager dem ud

Smør og chokolade smeltes ved lav varme i et vandbad
Æg og sukker piskes sammen til sukkeret er opløst.
Chokoladeblandingen vendes i æggemassen.
Melet sigtes og vendes i dejen.
Formene smøres med fedtstof og drysses med lidt mel.
Formen fyldes med 80-90 g i (vi havde 85 g i hver)
Fryses (så de kan sagtens laves i god tid)
Kagerne bages i en 220 grader varm ovn. De sættes frosne ind i ovnen og skal have 11-13 minutter (vi gav dem 11 minutter, men det kommer an på ovnen, lav evt. et par ekstra til at teste)
Vi serverede vaniljeis og hindbær coulis til, men det kan også sagtens bare være med nogle bær, for at give lidt syre evt passionsfrugt.