Nytårsmenu - hjælp :-)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

18. november 2012

L&V

Nessie skriver:



Tak, kommer du også og hjælper til med maden?



Det er sku lidt en skidt dag hvis det liiige havde være en anden dag så havde jeg helt sikkert

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

18. november 2012

Nessie

Weber skriver:

Jeg ville lave carpaccio(staves) til forret . Super lækkert om nemt



Det lyder også godt

Anmeld

18. november 2012

Nessie

Månsson skriver:



Det er sku lidt en skidt dag hvis det liiige havde være en anden dag så havde jeg helt sikkert



He hehe, jamen tak alligevel

Anmeld

18. november 2012

Mettefpigen

Forret kunne evt være bruchetta :-) mmmm :-D

Anmeld

18. november 2012

Nessie

Mettefpigen skriver:

Forret kunne evt være bruchetta :-) mmmm :-D



God idé, tak

Anmeld

18. november 2012

Mettefpigen

Nessie skriver:



God idé, tak



Jeg synes ihvertfald det er nemt og lækkert :-) ellers en god tomatsuppe..... Har opskrifter på begge dele hvis det er.....

Anmeld

18. november 2012

Nessie

Mettefpigen skriver:



Jeg synes ihvertfald det er nemt og lækkert :-) ellers en god tomatsuppe..... Har opskrifter på begge dele hvis det er.....



Tak for hjælpen, vender lige tilbage, hvis det bliver aktuelt

Anmeld

18. november 2012

Carl-Emil's mor

Nessie skriver:



Tak




Kage:

 250 g smør 250 g sukker 4 æg 200 g mørk chokolade 200 g nødder 75 g mel 1 tsk bagepulver


Pynt: 100 g mørk chokolade 100 g blød nougat Pynt af en eller anden art


Pisk smør og sukker godt sammen, rør æggene i et ad gangen. Smelt chokoladen og rør den i, mal nødderne og rør dem i sammen med mel og bagepulver. Kom dejen i en velskurt springform og bag kagen ca. 50 min. ved 180 grader.
Lad kagen stå til næste dag.
Smelt chokolade og nougat sammen, og fordel det på kagen. Pyntes.

jeg bruger altid 50&70 % chokolade hvis jeg ikke bruger rent 70% chokolade nødder bruger jeg valnødder

Anmeld

18. november 2012

Nessie

Carl-Emil's mor skriver:




Kage:

 250 g smør 250 g sukker 4 æg 200 g mørk chokolade 200 g nødder 75 g mel 1 tsk bagepulver


Pynt: 100 g mørk chokolade 100 g blød nougat Pynt af en eller anden art


Pisk smør og sukker godt sammen, rør æggene i et ad gangen. Smelt chokoladen og rør den i, mal nødderne og rør dem i sammen med mel og bagepulver. Kom dejen i en velskurt springform og bag kagen ca. 50 min. ved 180 grader.
Lad kagen stå til næste dag.
Smelt chokolade og nougat sammen, og fordel det på kagen. Pyntes.

jeg bruger altid 50&70 % chokolade hvis jeg ikke bruger rent 70% chokolade nødder bruger jeg valnødder



Tak, det lyder godt

Anmeld

18. november 2012

Mussen2

Som tilbehør baconkartoffel og broccolitimbale. Prøv og google det, så kommer en skøn opskrift. Evt. En bønnesalat også.

Forret: lakseroulade eller tunmousse. Kan laves dagen i forvejen

Dessert: pavlova....smager og ser SÅ godt ud g skulle være rigtig nemt.
Ellers iskugler, men brovnie og bær eller daimislagkage, den kan laves i forvejen og smager fantastisk

 

og så har du dat glemt natmadjordskokkesuppe med kalvebacon, trffelolie. MUMS! Kan laves i forvejen

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.