Synes der var en kagetråd engang eller debat, synes ikke jeg kan finde den, men måske den kan bliver flyttet hvis det er?
Nå men jeg vil lige høre jer der bager kager.
Jeg forsøgte mig med noget chokoladecreme til en lagkage den anden dag. Ikke den store succes 
Jeg ville godt have en sådan lidt luftig creme med chokolade og brugte
1/4 piskefløde og 200 g chokolade.
Jeg fik fløden til næsten kogepunktet (kom desværre lige til at koge 5 sek. - ved ikke om det var det der var gået galt? )
hakkede chokoladen fint. Tog fløden af blusset og rørte forsigtigt rundt til det smeltede.
Puttede det i en skål, i køleskab til næste dag og ville så piske det der.
Det var HELT stift da jeg tog det ud og blev bare værre og værre af at blive pisket. Jeg havde ellers læst at man skulle passe på med at piske for længe så ville det skille. Men da jeg havde pisket meget kort tid, sad det næsten som smør omkring piskerisene.
Skulle jeg bare blive ved med at piske? Eller skulle det stå ude nogle timer inden jeg piskede det?
Jeg endte med at hælde resten af den halve liter fløde i for bare at få det lidt tyndere... ( men blev jo så bare federe :p ) og så synes jeg den stadig var noget tung i det 
Anmeld