Mor-til-asta-09 skriver:
Jeg skal lave en lagkage til datteres 3 års fødselsdag lørdag.. laver en i 3 lag.. DVS bund, hindbærmousse, bund, tobleronecreme, bund, marcipan.
Men hvordan laver jeg hindbærmoussen?
Og hvor meget skal der laves når det kun er til en bund ( rund på 26cm diameter )
Og kan den laves torsdag også først kommes i kagen fredag?
Og tobleronecremen laver jeg bare med toblerone også fløde right?
Altså fløde og toblerone, også op til kogepunktet. nedkøles og piskes...
Hjælp kloge piger 
kog 300 g. frosne hindbær op, blend eller mos bærrene og køl af. Pisk 1/4 l piskefløde til skum. Udblød 4 blade husblas, varm lidt af hindbærmosen op og smelt husblassen i, hæld så blandingen i resten af bærmosen og vend så i flødeskummet.
Vil lave det på selve dagen da moussen stivner og kan være svær at få på bunden, det kan lade sig gøre men det er ik det nemmeste i verden
evt. lave hele lagkagen dagen før så både hindbærmoussen og tobleronecremen har nået at sætte sig 
Tobleronecreme er bare 1/4 l. piskefløde og 200 g. toblerone der smeltes sammen og køles helt af før den piskes. Jeg lader den stå i køleskabet natten over 
Anmeld