acdp8620 skriver:
Super flot er det i hvert fald. 
Kunne være man skulle prøve det...er heller ikke stor fan af fondant.
Har du evt. en opskrift på psc?
Mange tak

Jamen det er:
225 g palmin
225 g. smør
900 g. flormelis
3 tsk vanilje essens
3-5 spsk. Kold mælk.
Smør og palmin SKAL være stuetemperatur. Jeg hakker det gerne i små stykker når det er koldt (så syntes jeg personligt det bliver blandet bedre) Skal piskes sammen til 1 "smørklump". Tilsæt vanilje essens. Tilsæt flormelis lidt af gangen, når det hele er kommet i skal maskinen kører ca 10 min indtil det er en let og luftig masse. Smag på det, og når det ikke længere knaser er det godt

Tilsæt mælk indtil konsistensen er som du vil ha'.
Jeg laver altid min på en køkkenmaskine med STOR skål, det vokser nemlig. Rester kan gemmes på køl eller i fryseren. Kan holde sig indtil den første ingrediens løber på datoen (som oftest mælk)
Held og lykke
Anmeld