Dåbskage til Chalalas søde Jack :)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

10. juli 2012

K&S

Ansemusen skriver:



Tak det er jeg glad for at du/I synes

Så var den nok ikke så skidt alligevel, som jeg først syntes. Men når det ikke lige bliver, som man har sat sig for i hovedet, har man det jo med att blive lidt småskuffet - men ingen andre ved, hvad der skulle have været anderledes



Ih, jeg kender det - man er ikke selv tilfreds, men alle andre synes det ser super godt ud (meeeeen de ved jo heller ikke, hvordan den SKULLE have set ud)

Men du kan helt sikkert godt være tilfreds

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

11. juli 2012

Anasmor

Ansemusen skriver:



Hvor er det rart at høre, at man ikke er den eneste med "svendende fondant" *griner*

Jeg prøvede at duste en masse med flormelis og efterfølgende majsmel - det gjorde det vist desværre kun værre. Og så skal man også vente med at tage den opsmurte kage ud af køleskabet til fondanten er rullet ud og klar til at komme på, ellers smelter smørcremen og fondanten laver bobler og andet "sjovt"  Og så er det vel også bedst at tage kagen så få gange ind og ud af køleskabet som muligt, eller?



Beklager stavefejlene... skrev fra min tlf, og den er ikke altid så samarbejdsvilig med ordene

Jeg gør det at jeg køler kagen helt ned til 0-1 grader, (her skal den stå på serveringsfadet) og så når jeg tager den ud for at pynte, så står den på et stykke flamingo, det holder på temperaturen i kagen, og så er det bare med at få pynten på i et ruf...

Sætter altid pynten klar i den rækkefølge jeg vil sætte det på, og så skal den gerne pyntes indenfor 10-15 min...

Alt pynt skal være færdiglavet, så ikke noget med at stå og nusse med bogstaver og lignende, de skal ligge klar på et skærebræt lige til at sætte på

Håber det hjalp lidt

Anmeld

11. juli 2012

Pige2009

Smuk kage

Anmeld

12. juli 2012

Ansemusen

Anasmor skriver:



Beklager stavefejlene... skrev fra min tlf, og den er ikke altid så samarbejdsvilig med ordene

Jeg gør det at jeg køler kagen helt ned til 0-1 grader, (her skal den stå på serveringsfadet) og så når jeg tager den ud for at pynte, så står den på et stykke flamingo, det holder på temperaturen i kagen, og så er det bare med at få pynten på i et ruf...

Sætter altid pynten klar i den rækkefølge jeg vil sætte det på, og så skal den gerne pyntes indenfor 10-15 min...

Alt pynt skal være færdiglavet, så ikke noget med at stå og nusse med bogstaver og lignende, de skal ligge klar på et skærebræt lige til at sætte på

Håber det hjalp lidt



Ja tak, det hjalp meget

tager du kagen fra serveringsfadet over på flaminco og tilbage igen, eller sætter du serveringsfadet med kagen over ppå flaminco? For jeg flytter nødigt kagen fra fadet efter, at den er samlet i formen og slet ikke, når den er smurt op.

Det med at lægge al pynten klar efter hvornår det skal på kagen og have ALT klar, når det er sommer, det var et godt fif, for jeg står næsten altid og mangler et eller andet. Bruger du maizena eller flormelis egentlig?

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.