1.Lav madplaner
2. Hold jer til dem
3.køb ind 1-2 gange om ugen et billigt sted som Rema1000 eller Netto.
4.Lav store portioner og frys ned - det er billigere end at lave små portioner hver gang I skal have f.eks. kødsovs eller lassagne.
5. Visse ting ER billigere at købe færdiglavet på frost - f.eks. frikadeller og fiskefileter.



det er det vi bruger herhjemme og kan for 2 voksne og 1 barn (4½ år) holde os på 600 kr. i ugen, dvs ca 2400 om måneden, for alt (mad 8morgen, middag og aftensmad) og dagligvarer, rengøringsmidler, vaskepulver osv.) ofte er der penge til overs, de bliver lagt i en seperat pung og bliver brugt som "buffer" hvis der er en uge hvor vi kommer lidt over eller som opsparing til en god middag enten hjemme eller ude.
de 2400 bliver hævet hver den 1. og bliver lagt i 4 kuverter herhjemme, en til hver uge i måneden...
det fungerer super godt, og det er skønt at man kun skal handle en gang i ugen (eller kun lige mangler lidt mælk, brød eller smør)
også her er der en god løsning, hold øje med enten Bilka eller andre butikker der kører mængde tilbud, ofte køber vi 5 eller 6 rugbrød og franskbrød hjem af gangen og putter dem i fryseren, så har vi til lang tid eller kød for den sags skyld, ofte kan man i rema få 1500 gram tl en billig penge, dette kan sagtens deles i 3 så man har kød til 3 dage 
men hold jer til den indkøbsseddel i har lavet og lad dankortet blive hjemme, så fristes man ikke så nemt.
hvor der er vilje er der vej

Anmeld