Træthed = klam mad

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

6. februar 2011

-Sigrid-

har hverken råd eller noget som helst, men kom til at grine lidt af dig, for har det på præcis samme måde Det der med rugbrød, altså...

Men hvis du laver æggekage til, føltes det jo ikke som frokost, det er varmt og det tager ikke særlig lang tid (: 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

6. februar 2011

Frøken J.

Sigridogbaby skriver:

har hverken råd eller noget som helst, men kom til at grine lidt af dig, for har det på præcis samme måde Det der med rugbrød, altså...

Men hvis du laver æggekage til, føltes det jo ikke som frokost, det er varmt og det tager ikke særlig lang tid (: 



Haha, hvis der er noget vi ikke kan lide herhjemme er det æggekage/omelet og den slags. Hehe! Men ja, det er sjovt ikke? Jeg har bare sådan et forhold til aftensmad, at det er mit yndlingsmåltid, og så føles det så topfesent at spise frokost til aften

Anmeld

6. februar 2011

AnneBJ

Kan sagtens forstå du er ked af at have taget på allerede! Min graviditet startede med en svigermor, der med en løftet pegefinger konstaterede "du tager sikkert 20-25 kg på!" 

Nåh, jamen tak for det. "heldigvis" havde jeg kvalme i 26 uger, og det gik naturligvis meget udover min kost. Men faktisk på en sådan måde, at jeg levede af toastbrød, youghurt og "morgenmad" - det er jo altså heller ikke det sundeste, mest fiberrige man kan komme i nærheden af. Heldigvis kastede jeg ikke op, det var slemt nok i sig selv at have kvalme døgnet rundt i så mange uger

Men! Nu er jeg 34+1, jeg har taget 6 kg på, og spiser stadig nøjagtigt hvad der passer mig Jeg har altid været sådan en der bare skulle tænke på kage, vupti, så havde jeg et kg ekstra på sidebenene, men min forbrænding må jo være i top

Min kæreste arbejder 2 aftener om ugen, og jeg er stadig - eller igen? - træt, træt, træt. Jeg magter slet ikke varm aftensmad når han ikke er hjemme, generelt kan jeg faktisk ikke så godt have varm mad, her under graviditeten, men jeg har dælme kørt mange rugbrødsmadder med makrel i tomat, eller torskerogn som lige har været 5 minutter på panden. Havregrød, byggrød og lignende har jeg også spist meget af.

Nåh, det blev langt - min point skulle gerne være: drop den dårlige samvittighed, og forsøg at tænke det kolde frokostbord ind som aftensmadsmuligheder. Hvis du lige luner lidt leverpostej, steger torskerogn, eller laver en tun/æggesalat, kan det faktisk godt gå hen og bliver tilnærmelsesvist spændende 

Anmeld

6. februar 2011

-Sigrid-

Secrets skriver:



Haha, hvis der er noget vi ikke kan lide herhjemme er det æggekage/omelet og den slags. Hehe! Men ja, det er sjovt ikke? Jeg har bare sådan et forhold til aftensmad, at det er mit yndlingsmåltid, og så føles det så topfesent at spise frokost til aften



Nå, så hjælper det jo ikke så meget

Hva med at lave KÆMPE potioner, en dag hvor der er overskud, og så fryse ned? (: Det er meget bedre end rygbrød, og så føler man sig sådan helt på-forkant-agtigt... Lidt ligesom at have lavet lektier, når alle andre spørge hvad/hvordan... Så er man bare lidt sejere  

Anmeld

6. februar 2011

Frøken J.

AnneBJ skriver:

Kan sagtens forstå du er ked af at have taget på allerede! Min graviditet startede med en svigermor, der med en løftet pegefinger konstaterede "du tager sikkert 20-25 kg på!" 

Nåh, jamen tak for det. "heldigvis" havde jeg kvalme i 26 uger, og det gik naturligvis meget udover min kost. Men faktisk på en sådan måde, at jeg levede af toastbrød, youghurt og "morgenmad" - det er jo altså heller ikke det sundeste, mest fiberrige man kan komme i nærheden af. Heldigvis kastede jeg ikke op, det var slemt nok i sig selv at have kvalme døgnet rundt i så mange uger

Men! Nu er jeg 34+1, jeg har taget 6 kg på, og spiser stadig nøjagtigt hvad der passer mig Jeg har altid været sådan en der bare skulle tænke på kage, vupti, så havde jeg et kg ekstra på sidebenene, men min forbrænding må jo være i top

Min kæreste arbejder 2 aftener om ugen, og jeg er stadig - eller igen? - træt, træt, træt. Jeg magter slet ikke varm aftensmad når han ikke er hjemme, generelt kan jeg faktisk ikke så godt have varm mad, her under graviditeten, men jeg har dælme kørt mange rugbrødsmadder med makrel i tomat, eller torskerogn som lige har været 5 minutter på panden. Havregrød, byggrød og lignende har jeg også spist meget af.

Nåh, det blev langt - min point skulle gerne være: drop den dårlige samvittighed, og forsøg at tænke det kolde frokostbord ind som aftensmadsmuligheder. Hvis du lige luner lidt leverpostej, steger torskerogn, eller laver en tun/æggesalat, kan det faktisk godt gå hen og bliver tilnærmelsesvist spændende 



Hihi, det lader også til, at mange er blevet "reddet" af kvalmen Så kan man så diskutere med sig selv, om det er rarest at tage på eller kaste op hele tiden. That's a tricky one Flink svigermor, BTW 

Men tak for dine gode forslag. Man kan jo faktisk snildt gøre det mere interessant. Og det er sjovt du siger det, for varm mad gør mig ret kvalm pt, og jeg kan slet ikke klare den der overmætte fornemmelse man får af fed mad, så det er sjovt, at jeg ikke har lært noget af det endnu. Har også flere gange skiftet 2 rugbrød ud med 2 knækbrød, fordi jeg ikke lige kunne klare en fyldt mave.

Det handler vidst bare om at tage sig sammen, for et langt stykke hen af vejen er det jo også bare dovenskab, hvilket er temmelig åndet 

Anmeld

6. februar 2011

Frøken J.

Sigridogbaby skriver:



Nå, så hjælper det jo ikke så meget

Hva med at lave KÆMPE potioner, en dag hvor der er overskud, og så fryse ned? (: Det er meget bedre end rygbrød, og så føler man sig sådan helt på-forkant-agtigt... Lidt ligesom at have lavet lektier, når alle andre spørge hvad/hvordan... Så er man bare lidt sejere  



Det tror jeg også jeg vil gøre. Chili con carne kan laves meget sundt, er nemt at lave i store portioner, så det kunne jeg jo gøre. For du har nemlig ret! Når jeg før i tiden har lavet fryseportioner får man virkelig sådan en fed "høhø, jeg er på forkant!"-fornemmelse

Anmeld

6. februar 2011

Sof

Secrets skriver:



Tillykke med det flotte vægttab! Hvor er det flot! Og så sender jeg dig i øvrigt et kærligt knus over dit tab 

Jeg tror også det må blive rugbrød og knækbrød så.. Kæresten har faktisk flere gange foreslået dte, men jeg bliver altid så knotten og siger, at frokost til aftensmad jo ikke er sjovt, men den tankegang nytter jo ikke en meter, for jeg synes faktisk rugbrød med pålæg + agurkesalat smager mega godt



Tusind tak 

Sådan har jeg også haft det at kold mad gad jeg ikke til aftensmad, men alligevel var jeg helt dårlig efter rugbrød med leverpostej og agurk, så det gik hjem og det gjorde at jeg ikke tog så meget på igen

Anmeld

6. februar 2011

Frøken J.

Sof skriver:



Tusind tak 

Sådan har jeg også haft det at kold mad gad jeg ikke til aftensmad, men alligevel var jeg helt dårlig efter rugbrød med leverpostej og agurk, så det gik hjem og det gjorde at jeg ikke tog så meget på igen



Jeg tror også bare det er noget psykisk, for en rugbrødsmad kan jo smage skide godt!

Anmeld

6. februar 2011

Sof

Secrets skriver:



Jeg tror også bare det er noget psykisk, for en rugbrødsmad kan jo smage skide godt!



Det er ihvertfald bedre for bebsen at spise rugbrød ellers så køb flutes og salat, så er der til landgangsbrød og det er også en god variation til rugbrød!

Anmeld

6. februar 2011

-Sigrid-

Secrets skriver:



Det tror jeg også jeg vil gøre. Chili con carne kan laves meget sundt, er nemt at lave i store portioner, så det kunne jeg jo gøre. For du har nemlig ret! Når jeg før i tiden har lavet fryseportioner får man virkelig sådan en fed "høhø, jeg er på forkant!"-fornemmelse



Ja, i det heletaget kan de fleste "gryderetter" (kødsovs, chili i kød etc.) fryses, opvarmes og nydes

Det er nydelse nummer højt oppe

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.