Ideer til aftensmad

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

8.488 visninger
41 svar
0 synes godt om
24. januar 2011

spj

Hej piger. Jeg er fuldstændig ideforladt hvad angår aftensmad. Er der nogen af der har en ide til noget aftensmad som er nemt og hurtigt at lave og som en på 9 måneder også kan spise?
Håber på lidt hjælp så vi også kan få mad i morgen

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

25. januar 2011

Lone Jakobsen

lasagne

boller i karry, faseret porre, høns i asparges, fiskefrikadeller

Anmeld

25. januar 2011

Chraz

Vi skal have grøntsagskarbonader med pandestegte kartofler og sovs til  Det smager super lækkert!

Anmeld

25. januar 2011

frk Jensen

Chraz skriver:

Vi skal have grøntsagskarbonader med pandestegte kartofler og sovs til  Det smager super lækkert!



vil du dele en opskrift?

Anmeld

25. januar 2011

Mette.

Vi skal have hjemmebagte grov-pandekager, med oksekød og salat.

Anmeld

25. januar 2011

Chraz

frk Jensen skriver:



vil du dele en opskrift?



Ja da

Du koger nogle grøntsager og moser eller blænder dem (det afhænger af hvad man bedst kan lide) Det hælder du så i farsen sammen med noget rasp, salt, peber, paprika og karry. Så rører du det hele godt rundt og laver det til karbonader og vender det i rasp som også er krydret med de samme kryderier. Så skal de på panden indtil de er færdige.

Og med kartofler kan man købe sådan nogle små "nye" kartofler med skræl på. Dem koger du en smule til du kan stikke en gaffel i og de føles færdige, men ikke smattede. Så putter du lidt olie på en pande og lægger kartoflerne derpå og krydrer dem med salt peber og en smule oregano. Så er de færdige når de har en flot lys brun farve.

Vi plejer at lave en brug meljævnings sovs til men der kan man faktisk lave hvad man vil

 

Håber jeg har kunne forklare det nogenlunde forståeligt. Hvis du har spørgsmål kan du bare skrive

Anmeld

25. januar 2011

lykke mus

kigger med

Anmeld

25. januar 2011

Janni85

Vi skal have boller i karry

Anmeld

25. januar 2011

frk Jensen

Chraz skriver:



Ja da

Du koger nogle grøntsager og moser eller blænder dem (det afhænger af hvad man bedst kan lide) Det hælder du så i farsen sammen med noget rasp, salt, peber, paprika og karry. Så rører du det hele godt rundt og laver det til karbonader og vender det i rasp som også er krydret med de samme kryderier. Så skal de på panden indtil de er færdige.

Og med kartofler kan man købe sådan nogle små "nye" kartofler med skræl på. Dem koger du en smule til du kan stikke en gaffel i og de føles færdige, men ikke smattede. Så putter du lidt olie på en pande og lægger kartoflerne derpå og krydrer dem med salt peber og en smule oregano. Så er de færdige når de har en flot lys brun farve.

Vi plejer at lave en brug meljævnings sovs til men der kan man faktisk lave hvad man vil

 

Håber jeg har kunne forklare det nogenlunde forståeligt. Hvis du har spørgsmål kan du bare skrive



Det lyder da lige til at gå til.. Hvor mange grøntsager bruger du og hvad for nogle?

Syns tit at vi spiser det sammen og samme hele tiden..

Anmeld

25. januar 2011

sarahb

Vi skal have:

Farsbrød med porre peberfrugt i og vilde ris til
Grovpandekager med gullerødder hvidkål og fennikel med kyllinge dunser
kylling og kartofler i fad med tandori masala krydderi
kebab med ris og tzaziki
kylling i karry

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.