frk Jensen skriver:
vil du dele en opskrift? 
Ja da 
Du koger nogle grøntsager og moser eller blænder dem (det afhænger af hvad man bedst kan lide) Det hælder du så i farsen sammen med noget rasp, salt, peber, paprika og karry. Så rører du det hele godt rundt og laver det til karbonader og vender det i rasp som også er krydret med de samme kryderier. Så skal de på panden indtil de er færdige.
Og med kartofler kan man købe sådan nogle små "nye" kartofler med skræl på. Dem koger du en smule til du kan stikke en gaffel i og de føles færdige, men ikke smattede. Så putter du lidt olie på en pande og lægger kartoflerne derpå og krydrer dem med salt peber og en smule oregano. Så er de færdige når de har en flot lys brun farve.
Vi plejer at lave en brug meljævnings sovs til men der kan man faktisk lave hvad man vil 
Håber jeg har kunne forklare det nogenlunde forståeligt. Hvis du har spørgsmål kan du bare skrive 
Anmeld