kitty skriver:
Den lyder anderledes, den vil jeg mægtig gerne have opskriften på 
Den kommer her:
Julies kylling/kalkun ret
Ingedienser
300-400 g kylling eller kalkun
1 rød peber
1 bund forårs løg
2-3 gulerødder
2 ds. hakkede tomater
Marinade
2 spsk olivenolie
4 spsk soja
3 tsk karry
Fremgangsmåde
Køder skæres i strimler eller tern og lægges i marinade. gerne allerede om formiddagen 
Gulerødder og peberfrugt skæret i stænger og forårsløget hakkes rimelig fint (tag gerne en del af det grønne med)
Kødet svitses med den overskydende marinane. Forårsløg, gulerødder og feberfrugt tilsættes og svitses let. de hakkede tomater hældes over og gerne lidt vand, til at give lidt mere sovs
krydder med salt, peber og evt lidt ekstra karry.
Simrer ½ times tid og smages til med salt og peber.
Serveres med ris 
Anmeld