Gryderetter med kylling

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

7. januar 2011

lucas<3

kylling i cola

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

7. januar 2011

Mor til L&S

kitty skriver:



Tak! den ser god og nem ud!



OG det er den Vi får den tit når vi skal ha gæster, men stadig skal være nemt

Så kan man servere ris eller kartofler til og alt slags salat evt hvidkåls salat med ananas og æbler rørt op med cremefraiche og lidt sukker.

 

Anmeld

7. januar 2011

JulieE

kitty skriver:



Den lyder anderledes, den vil jeg mægtig gerne have opskriften på



Den kommer her:

Julies kylling/kalkun ret

Ingedienser

300-400 g kylling eller kalkun

1 rød peber

1 bund forårs løg

2-3 gulerødder

2 ds. hakkede tomater

Marinade

2 spsk olivenolie

4 spsk soja

3 tsk karry

 

Fremgangsmåde

Køder skæres i strimler eller tern og lægges i marinade. gerne allerede om formiddagen

Gulerødder og peberfrugt skæret i stænger og forårsløget hakkes rimelig fint (tag gerne en del af det grønne med)

Kødet svitses med den overskydende marinane. Forårsløg, gulerødder og feberfrugt tilsættes og svitses let. de hakkede tomater hældes over og gerne lidt vand, til at give lidt mere sovs krydder med salt, peber og evt lidt ekstra karry.

Simrer ½ times tid og smages til med salt og peber.

Serveres med ris

Anmeld

7. januar 2011

otlitrom

JulieE skriver:



Den kommer her:

Julies kylling/kalkun ret

Ingedienser

300-400 g kylling eller kalkun

1 rød peber

1 bund forårs løg

2-3 gulerødder

2 ds. hakkede tomater

Marinade

2 spsk olivenolie

4 spsk soja

3 tsk karry

 

Fremgangsmåde

Køder skæres i strimler eller tern og lægges i marinade. gerne allerede om formiddagen

Gulerødder og peberfrugt skæret i stænger og forårsløget hakkes rimelig fint (tag gerne en del af det grønne med)

Kødet svitses med den overskydende marinane. Forårsløg, gulerødder og feberfrugt tilsættes og svitses let. de hakkede tomater hældes over og gerne lidt vand, til at give lidt mere sovs krydder med salt, peber og evt lidt ekstra karry.

Simrer ½ times tid og smages til med salt og peber.

Serveres med ris



Tak!

Anmeld

7. januar 2011

JulieE

kitty skriver:



Tak!



Velbekomme -Håber den falder i bjørnen smag også

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.