mor2011 skriver:
Jeg kunne da godt bruge en opskrift på kylling i karry - gerne flere varianter. Hvis folk gider skrive deres opskrifter.
Jeg vil gerne skrive min.
4 kyllinge fileter skåret i strimler/tern
1-2 løg
3 fed hvidløg
2 gulerøder
1-2 æbler
Lidt margarine eller olie
1 dåse majs
champignon (enten fra glas eller friske. Friske er bedst
)
salt peber og masser af karry
1-2 boullionterninger
Skær løg og æble(r) i fine tern. hvidløg enten presses eller snittes fint. Gulerødder skæres i tern eller tynde skiver, alt efter humør. Champignon skæres i stykker.
Varm olie/margarine op i en gryde. Tilsæt løg og hvidløg. Svits af. Tilsæt æbler, og lad dem brune med. Svints kyllingen, til den er brunet på alle kanter. Tilsæt Karry.
Tilsæt vand og kyllingeboullion. lad det koge et stykke tid.. Tilsæt majs og champignon, smag til med salt og peber (evt. mere karry) og jævn af med mel eller jævning..
Skal den være ekstra god, så kan man jo give den noget fløde 
Anmeld