Baagøe skriver:
Jeg mangler inspiration til en nem, lækker og hurtig pastaret. Har I nogen I vil dele ud af

Romy-gryde:
1 pakke bacon (fx kalkunbacon)
1 stort løg
Fromage fraiche
Pasta
Skær løg i tern, mens du har vand over til at koge til pastaen og en pande, der varmer op (med lidt olie, hvis du bruger kalkunbacon). Mens pastaen koger ca. 7 min. klippes baconen i strimler/tern ned i den varme pande, herefter løg. (Med kalkunbacon: Løgene først). Pasta og bacon/løg er klar ca. samtidig. Tag panden fra varmen, krydr med peber + evt. salt og hæld nogle skefulde fromage fraiche ved til det har en passende konsistens (tricket er, at hvis panden er for varm, skiller fraichen, men da fraichen er kold falder temperaturen også på retten, så det er med at finde den rette balance). Hæld vand fra pastaen og server.
I alt 15. min. - Det kan man da kalde fast food. Hvis der er mere tid og overskud, er det rart med lidt grønt til.
Kh Molly
Anmeld