Nem og hurtig pastaret?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

16.055 visninger
48 svar
0 synes godt om
4. januar 2011

Pige2009

Jeg mangler inspiration til en nem, lækker og hurtig pastaret. Har I nogen I vil dele ud af

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

4. januar 2011

frk Jensen

pasta med kylling i morney sovs..

Kog pasta, gerne skruer.
Skær kyllinge filet i strimler. svits det på panden, til de er gennem stegte.

når pastaen og kylling er færdig, så bland det i et fad og hæld en morney sovs over.. 20 min i ovnen..

det smager herre godt..

Jeg plejer at lave salat til..

Anmeld

4. januar 2011

Matsør

Profilbillede for Matsør
Jeg overlevede fordi ilden i mig brændte stærkere end ilden omkring mig

Pasta ad libitum

1-2 pakker skinketern eller strimler

1  brik mornaysovs

1 pose frosne grøntsager (personlig favorit: grøntsagssymfoni fra Kvickly)

Pastaen koges, grøntsagerne tøs op og alle ingredienser blandes sammen i et fad. Smages til med salt/hvidløgssalt og peber og i ovnen i ca. 15 min ved 200 grader.

Vi har aftensmad til 2 voksne og 1 barn + middagsmad til mig dagen efter i sådan en portion.

Anmeld

4. januar 2011

Silvermist

Denne her pastaret er både nem og hurtig. Den smager også forrygende

"Hø og halm" med fløde og skinke

("Paglia e fieno" betyder hø og halm, og det vil sige, at der skal bruges grøn og gul båndspaghetti til denne ret, dog ikke et must)

150 g mager kogt skinke

400 g smal båndspaghetti, gerne grøn og gul

80 g smør

200 g piskefløde

100 g friskrevet parmesanost

salt, peber og muskatnød

Skør skinken i små terninger. Kog pastaen al dente. Smørret smeltes på en bred pande. Fløden tilsættes og varmes let, hvorefter den revne ost røres i. Krydr sovsen let med salt, peber og friskreven muskatnød. Hæld vandet fra den færdige pasta og vend pastaen i flødesovsen sammen med skinken. Bland det hele grundigt og server retten omgående.

Anmeld

4. januar 2011

Koen.

Stuvede makaroni med frikadeller

Anmeld

4. januar 2011

Carina1977

Når vi skal have en nem pastaret, plejer vi at få noget der hedder Aberøv.....sjovt navn jeg ved det *lol*  

Anmeld

4. januar 2011

Lone Jakobsen

cmks2007 skriver:

Pasta ad libitum

1-2 pakker skinketern eller strimler

1  brik mornaysovs

1 pose frosne grøntsager (personlig favorit: grøntsagssymfoni fra Kvickly)

Pastaen koges, grøntsagerne tøs op og alle ingredienser blandes sammen i et fad. Smages til med salt/hvidløgssalt og peber og i ovnen i ca. 15 min ved 200 grader.

Vi har aftensmad til 2 voksne og 1 barn + middagsmad til mig dagen efter i sådan en portion.



har en der minder meget om:

en pakke spagetti

en pakke skinkestrimler

en brik mornay sauce

et par håndfulde sukkerærter i mindre stykker

kog spagetti, varm mornaysauce op, tilsæt ærter og skinkestrimler. bland det hele sammen og spis

Anmeld

4. januar 2011

frk Jensen

Carina1977 skriver:

Når vi skal have en nem pastaret, plejer vi at få noget der hedder Aberøv.....sjovt navn jeg ved det *lol*  



Det der aberøv... låååål det snakkede pia om...

Anmeld

4. januar 2011

Pige2009

Silvermist skriver:

Denne her pastaret er både nem og hurtig. Den smager også forrygende

"Hø og halm" med fløde og skinke

("Paglia e fieno" betyder hø og halm, og det vil sige, at der skal bruges grøn og gul båndspaghetti til denne ret, dog ikke et must)

150 g mager kogt skinke

400 g smal båndspaghetti, gerne grøn og gul

80 g smør

200 g piskefløde

100 g friskrevet parmesanost

salt, peber og muskatnød

Skør skinken i små terninger. Kog pastaen al dente. Smørret smeltes på en bred pande. Fløden tilsættes og varmes let, hvorefter den revne ost røres i. Krydr sovsen let med salt, peber og friskreven muskatnød. Hæld vandet fra den færdige pasta og vend pastaen i flødesovsen sammen med skinken. Bland det hele grundigt og server retten omgående.



Mums! Du har bare altid sådan nogle gode opskrifter

Anmeld

4. januar 2011

Silvermist

Baagøe skriver:



Mums! Du har bare altid sådan nogle gode opskrifter



Jeg elsker at lave mad  Håber at opskriften kan bruges på et tidspunkt

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.