Altså nu skal jeg ikke lave madppakke endnu, men jeg synes stadig det er noget af det sjoveste når vi skal nogen steder.
Jeg elsker i det hele taget at gøre noget ud af maden til min søn.
Men det kan godt være det kunne blive en sur pligt når det bliver hverdag.
Men små bøtter er et hit, dog ikke for mange. En lille bøtte majs eller ærter, grøntsagsstave af forskellige slags (prøv rå rødbede

) Man kunne evt lave lidt guacamole eller anden dressing som de kunne dyppes i.
Små spyd, med mine frikadeller og pølser, kan også laves med frugt og grønt.
Små rugbrøder som er lavet som smørrebrød, med salat under pålaget og lidt pynt på toppen (karse, remoulade, ristet løg, rødbeder, agurk osv)
En halv avokado. Små bøtter med makral, torskerogn, tunsalat eller andet som de selv kan smøre på brødet.
Man kan også bruge småkageudstikker og lave hjerte formet brød osv.
Små pizzasnegle, pirogger, pølsehorn eller små madpandekager emd fyld.
Man kunne også bage rugbrødsboller og lave nogle lækre sandwich, eller rugbrødsstænger og så npget fyld ved siden af. Jamen kun fantasien sætter grænser.
Og så tænk på at rsester fra aftensmaden kan bruges til meget især, pirogger og pandekager med fyld.
Håber det kunne give lidt inspiration
