Boller til dagen efter

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

4.019 visninger
12 svar
0 synes godt om
15. juni 2010

B&J

Hej piger

er der nogle her inde der har en opskrift på bolle dej der kan holde til dagen efter kunne være dejlig og vågne til en bolle dej man bare lige skulle rulle også ind i ovnen

håber nogle kan hjælpe mig modtager gerne flere forskellige slags opskrifter

håber alle får en super dag

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

15. juni 2010

frk Jensen

B&J skriver:

Hej piger

er der nogle her inde der har en opskrift på bolle dej der kan holde til dagen efter kunne være dejlig og vågne til en bolle dej man bare lige skulle rulle også ind i ovnen

håber nogle kan hjælpe mig modtager gerne flere forskellige slags opskrifter

håber alle får en super dag



jeg bruger bare en hel almindelig bolledej og så putter jeg alt muligt forskelligt i det.. havregryn, rosiner eller gulerødder...

jeg smækker dejen sammen om aftenen og sætter den i køleskabet. Inden jeg går i seng så hiver jeg den lige ud og gør sådan at den ikke vokser over skålen i løbet af natten..

den kan godt lugte lidt sur dagen efter, men det er vist nok helt normalt ( har jeg fået afvide af et klogt bager hoved)

kram betina

Anmeld

15. juni 2010

B&J

15. juni 2010

JulieE

Jeg plejer at bruge denne opskrift:

 

3½ dl kold vand

15g gær

1½ tsk salt

1 spsk sukker

1 spsk olie

100g havregryn

350g mel

Gæren røres ud i vandet og salt sukker og olie tilsættes. herefter tilsættes først havregryn og derefter melen, til det har konsistens som lidt fast havregrød.

Hæver i køleskabet natten over og bages ved 200 grader i ca 15 min.

Som en adnen også skriver kan man uden problerm blande gulerød, rosiner eller div kerner eller nødder i

 

God bagelyst!!

Anmeld

15. juni 2010

lotte32

JulieE skriver:

Jeg plejer at bruge denne opskrift:

 

3½ dl kold vand

15g gær

1½ tsk salt

1 spsk sukker

1 spsk olie

100g havregryn

350g mel

Gæren røres ud i vandet og salt sukker og olie tilsættes. herefter tilsættes først havregryn og derefter melen, til det har konsistens som lidt fast havregrød.

Hæver i køleskabet natten over og bages ved 200 grader i ca 15 min.

Som en adnen også skriver kan man uden problerm blande gulerød, rosiner eller div kerner eller nødder i

 

God bagelyst!!



tror jeg må prøve den opskrift  hvor mange boller bliver der cirka ud af en portion dej??

 

Knus Lotte

Anmeld

15. juni 2010

LotteN

jeg bruger altid denne fra sundhedsstyrelsen bog:

http://www.sst.dk/publ/Publ2009/CFF/boern/mad_2009.pdf

Anmeld

15. juni 2010

B&J

LotteN skriver:

jeg bruger altid denne fra sundhedsstyrelsen bog:

http://www.sst.dk/publ/Publ2009/CFF/boern/mad_2009.pdf



ej den lyder super lækker smiler også lige nogle gulderødder i smiler... men du tager bare skeen ned i dejen også putter dem på pladen???

Anmeld

15. juni 2010

LotteN

B&J skriver:



ej den lyder super lækker smiler også lige nogle gulderødder i smiler... men du tager bare skeen ned i dejen også putter dem på pladen???



jeps. har også lavet dem med gulerødder i - eller en masse kerner

Ja,bruger 2 skeer ti lat tage det op med - så er man fri for dej og fingrene

Anmeld

15. juni 2010

B&J

LotteN skriver:



jeps. har også lavet dem med gulerødder i - eller en masse kerner

Ja,bruger 2 skeer ti lat tage det op med - så er man fri for dej og fingrene



ej hvor lækkert det er bare super fantastisk

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.